Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Hmm? 

crescendo (crescendo)
Diena:
Ģimenēm pašlaik ir ļoti gūti, jo valsts šādu problēmu risināšanā maz atbalsta. Desmit gadus vecam bērnam vajadzīgi vecāki, kuri strādā ne ilgāk par 8 stundām dienā, ne vairāk par 40 stundām nedēļā. Bērnam šajā vecumā laiks jāpavada kopā ar vecākiem, vienkārši mājās vai strādājot dārzā. Ja bērns cieš un jūtas slikti, domas par pašnāvību var smelties daudz kur — masu medijos rāda nāvi. Viņus ietekmē arī jauniešu subkultūras parādības — visi tie vampīri, asinis, rituāli, kuri jauniešiem šķiet realitāte. Kad skolā notika pašnāvība, mēs to kā jēlu olu turējām, lai ziņas neizplatītos, jo bērni, kuriem jau ir grūtības, var nodomāt — re, kā viens atbrīvojās no ciešanām — un atdarināt. Viņiem vēl nav attīstīta robežas sajūta starp nāvi un dzīvi, viņi grib izmēģināt, kā tas ir.


Komentār par 10 gadīga puisīša pašnāvību.

Viņš, starp citu, pakārās.

Jā, vampīri ir spēles ar nāvi un seksualitāti. Jā, zināma nāves romantizēšana tur pat varētu būt (lai gan ehm, Romeo un Džuljeta jau nu būtu krietni vainojamāks šajā grēkā).

Bet ar pakāršanos tam sakars kāds?

Jā, pārņem zināma vainas apziņa

Comments 

24.-Apr-2005 04:18 pm
Man likās, ka viņam 11 bija. Bet patiesībā briesmīgi. Tur jau vēl bija versijas par nelaimīgo mīlestību, to spoku redzēšanu un nelabvēlīgajiem apstākļiem. Tomēr tas viss tāpat - ir tik ļoti, ļoti baisi.
24.-Apr-2005 04:53 pm
šis šķiet ir cits... "jau otrā mazgadīgā pašnāvība šajā gadā" - tāds bija virsraksts....

Iemesli var būt dažādi... mani tās psiholoģes komentārs pārsteidza, ne tik daudz pats notikušais.
This page was loaded Sep 21. 2024, 8:42 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09