Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

VZ 

crescendo (crescendo)
Pagaidām sakarīgākā manītā analīze (+ar paskaidrojumu, kāpēc mums Satversme tāda viegli neloģiska sanākusi - uz 14., 48. pantu un 'a kas ar Saeimu notiek no paziņojuma līdz referenduma rezultātu izziņošanas brīdim' situāciju skatoties)- http://www.politika.lv/blogi/index.php?id=62326

Toties jautrākais komentārs (pie pārpublicēta CNN 'Latvia president dissolves parliament, effective immediately' virsraksta)-
- IRL Palpatine?

Priekškars.

Comments 

29.-Maijs-2011 08:53 pm
Āboltiņa tikko apgalvoja, ka vēlēšanas notiks, kā paredzēts.

Pēc pašreizējās Satversmes principā, pat ja vēlēšanas rīt nebūtu paredzētas, Saeima tāpat viņu varētu atsaukt un uzreiz ievēlēt kaut ko jaunu. Ja 2/3 par to var vienoties, protams.
Principā, lai izvairītos no prezidenta leģimitātes apšaubīšanas, jaunievēlētajai Saeimai vajadzētu darba kārtības pirmajos punktos ierakstīt prezidenta atlaišanu un pārvēlēšanu vēlreiz.
29.-Maijs-2011 09:09 pm
Imho vislabākais būtu rast iespēju atlikt vēlēšanas, jo var sanākt, ka viņam jānosaka Saeimas dienaskārtība un jāsasauc pati Saeima, kas nebūtu īsti košēri. Taču, ja tas nebūs iespējams (ļoti ticami), tad Tavs variants būtu vislabākais.
This page was loaded Sep 21. 2024, 6:13 am GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09