Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Epilatori. 

crescendo (crescendo)
Īstā pirmsvalentīndienas izklaide - ķermeņkopšanas gadžetu apskatu šķirstīšana un izvēlēšanās - patiesībā jau vienkārši pastkastītē iemēsta euronics atlaižu papīrīša ierosināta - 're, re, tikai padsmit lati viens maksā, drīkst es sev nopirkšu pamēģināt vai es tādu aparātu vispār varu paciest - ņem, jā, bet nu varbūt tad uzreiz kaut ko nopietnāku - ja jau, tad jau, arī sāpēs varbūt mazāk'.

Apskatu ko lasīt nemaz tik daudz jau beigu beigās arī nav. Philips un Braun, ne pārāk liels skaits modeļu katram. Censties izprast noteikumus nav vērts, philips gadījumā arī sērijas numuriem īsti nekādas nozīmes nav.
Bet nu īsumā...
Philips - ir apmēram divi varianti - Satinelle (~15-50ls) un Satin Perfect(~50-100). Augšējais Satin Perfect gals ir bezvadu (uzlādējams), augšējais Satinelle gals - kastītē ir vēl atsevišķš trimeris (?) un reizēm mēdz būt saldētavā turamais ādas atsaldētājs. Citādi cena atšķiras no kastītē esošajiem plastmasas uzgaļiem, kas var masēt, vai piesegt daļu pincetīšu, vai darboties kā skuveklis/trimeris. Un krāsas un bildītes, protams.
Braun: 2x Eversoft (9.99-14lvl) visvienkāršākais;3x SoftPerfection(24-45ls) - 20pincešu; 5x Xelle (32-65lvl ) - ar lampiņu, 40 pincešu; Xpressive(7x 49-110ls) 40 īpaši tuvās pincetes. 3x, 5x, 71x līmeņos sīkāk aprīkojums ir saskaņots ar epilatora krāsu. zaļie (lētākie) ir ar masāžas bumbiņuzgali un otru, gludo 'efektīvo' uzgarli; rozā - tas pats + skūšanas/trimera uzgalis; zilais - tas pats + ar īpaši akurātajiem uzgaļiem padušu un sejas skūšanai. Pārējās krāsas šiem modeļim šejienes veikalos ir ar CEE burtiņiem galā - Central Europe Edition vai varbūt vecāki modeļi? Nezinu, apskatus tādiem neizdevās atrast. 72x+ Wet&Dry savukārt ir bezvadu, lietojami dušā&vannā, varbūt ar vēl kaut kādiem papildus uzgaļiem un iepriekšējai krāsu shēmai vairs neseko.

Līdz ar to, cenas un apskatus izbraukājot un ar otras puses iedrošinošo, lai ņemot to, kas labāks, tiku pie zaļā BraunXpressive, sienā spraužamu (latviskā skaudība tomēr izvēlējās ne-par-labu bezvadu ērtībai.) Laikam jau labi vien ir, jo vads tiešām ir gana garš mūsu vannasistabai. Savukārt lampiņa diez ko efektīva nav.

Par spīti kaķa ziņkārībai, vīrietis uzstājīgi pieteicās būt par pirmo testa subjektu. Trīs īsu un ar pieklājīgu Au! pavadītus mēģinājumus vēlāk varēju savākt jauno zaļo draugu un mēģināt pati.
Ja nu vēl kāda šaubās un baidās un cer kaut kādu tuvinājumu no mana apraksta uzminēt - no vienas puses - ja ticam manai ģimenei, man sāpju slieksnies esot tik zems, ka zemāk nemaz nevar, tā kā ja es varu paciest nebļaujot, tad cilvēks normālais pat nejutīs, ka tur bija kaut kam sāpīgam jābūt. No otras - ar auksto vasku eksperimentējusi esmu, un ar to problēma pavisam nebija sāpīgums (ja seko instrukcijai, protams) bet gan ķēpīgums un ļoti, ļoti ilgais laiks lai tiktu pie rezultātā -plaukstās vienlaicīgi nevar sasildīt diži lielu strēmeļu laukmu.

Ja pirmās pārdesmit sekundes atceras par ādas nostiepšanu un ieslēdz tikai, kad jau piespiests ādai cieši klāt - ne sliktāk, kā sausa skūšanās ar neasu skuvekli, arī bez kādas īpašās rūpīgās ādas piespiešanas. Un atsķirībā no neasa skuvekļa, trešo, ceturto un piekto reizi braucot pāri tai pašai vietai, jūtamas vispār tikai masāžas bumbiņas, nevis aizvien vairāk un vairāk saskrāpēta āda. To trešo, ceturto un piekto reizi vajag, nav efektivitāte tā, kas skuveklim. Nekāda tur satīna gluduma, par spīti 40 'īpaši tuvajām' pincetēm. Un vēl - āda pēc izraustīšanas kādu brīdi ir sarkana, kas gan it kā būtu gaidāms.

Bet nu - ja baidies, vai epilators tiešām ir tik briesmīgs - manām kājām laikam nav. Ar visu ģimenes viedokli par ekstra sāpelīgumu.

Comments 

13.-Feb-2011 10:43 pm
Ja ir pierasts pie vaksācijas, tad kājām epilators ir sīka vienība. Es neesmu ieviesusi vienīgi tāpēc, ka ar epilatoru matiņi vairāk ieaugot, nekā pēc vaksācijas. Nu, un galvenais "sāpīgais jautājums" tik un tā ir bikini, kuram ar epilatoru nebūs līdzēts :)
Katrā ziņā apsveicu ar gadžetu :)
13.-Feb-2011 10:51 pm
Mani bija dažas aplaimojušas ar viedokli, lai tāda kā ES pat nemēģinot epilatoru lietot, ja jau viņām tas bijis par sāpīgu... Bez maz personīgā sasnieguma sajūta atklājot, ka tā nav.

Nu un bikini - atliek cerēt, ka tagad vienkārši labie un kad-vajag-nedabūnamie asmenīši ietaupīsies.
13.-Feb-2011 10:57 pm
Manam skuveklim asmenīšus vairs neražo :( Toties ir labā ziņa - vīrietis konstatēja, ka labāk par visādiem gilette super-duper-turbo-fusion-5 asmeņu brīnumiem (kas maksā pilnīgu kosmosu) bārdas skūšanai der BIC oranžie dubultskuveklīši par 50 saņiem gabalā. Manām padusēm arī ir ok :)
13.-Feb-2011 11:13 pm
Mhm, ja katru reizi pēc lietošanas izmet, tad noteikti :)
Vīrietis super-duper-turbo arī atmeta un pārgāja uz sistēmu ar nomaināmajām žiletēm. (Double edge safety razor) - es zinu tikai par gludu vaigu, bet viņš ir sajūsmā ikreiz pēc lietošanas par to, kā ādu nekairina un nerausta un cik salīdzinoši ātri izdodas pie rezultāta tikt, kad atkal bārda kādu nedēļu bijusi ataudzēta. Žiletes laikam kaut kādi daždesmit santīmu sanāk.
Bet nu tās ir žiletes tomēr, es pat ar Wilkinsoniem esmu kājas sagrizt rīta miegā pamanījusies, tāpēc ar viņa ekipējumu labāk pat neeksperimentēju.
Tad nu atliek iestockot (un nepazaudēt netīšām) asmenīšus, kad kādā akcijā veikalos vai katalogos patrāpījusies, un backupam turēt šādus-tādus vienreizējos.

No vīrieša lietām tikai tik izmantojot, cik reiz pa reizei skūšanās ziepju burkā ieķeksējot - ādai draudzīgs un jauks pasākums, bet skūšanās laiku saīsina tikai par tik, cik laiks patērējas to pašu ziepju sagatavošanai diemžēl.
14.-Feb-2011 12:24 pm
Nē, kā reiz tie BIC asmenīši kalpo ļoti ilgi un joprojām skuj labi :)
Es savējam bārdas skūšanai uzdāvināju šo http://internet.bioteka.lv/index.php?dispatch=products.view&product_id=30584, jo nevarēju paciest, ka viņš regulāri smērē uz sejas naftas pārstrādes produktus :) Rezultāts man patīk, un viņam arī, esot mazliet neierasta putu konsistence, bet skujas perfekti.
13.-Feb-2011 10:56 pm
UUuun paldies :) Me happy :)
13.-Feb-2011 10:57 pm
Man ir Philips Stainelle ar vadu. Neredzu iemeslu bezvadu versijai. Un skaistums prasa upurus, so sāpes var pieciest, toties nav tas jāatkārto ik pārdienas.
13.-Feb-2011 11:15 pm
Iemesls bezvadu versijai: attālums no tuvākās rozetes līdz vietai-kur-vannasistabā-var-ērti-apsēsties. Bija apskati, kas sūdzējās, ka Brauna vadi esot paīsi. Par laimi manējais ir gana garš, nekādu problēmu.
13.-Feb-2011 11:23 pm
Man arī pilnīgi pietiek. Drīzāk tas resnais štepselis varētu traicēt ērti glabāt. :D
13.-Feb-2011 11:10 pm
Apsveicu!

Ģimene neko nesaprot. :).
13.-Feb-2011 11:16 pm
'Jau tas vien, ka ir ģimene, ir pietiekams iemesls pshioterapijas uzsākšanai'. Psihoterapeitu jociņš tāds, zinies :)
That's what makes us, no escaping that.
13.-Feb-2011 11:24 pm
Varu saderēt, ka jociņš turpinās ar "Un ģimenes trūkums - arī" :))
13.-Feb-2011 11:49 pm
Man liekas, ģimenes klāt-neesamība ir vienkārši viena no ģimenes izpausmēm tur...
This page was loaded Sep 21. 2024, 8:36 am GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09