Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Commenting To 

2010

crescendo (crescendo)

Ceļojums 2010
Rumānija. Kaut vai vienkārši tāpēc, ka gribēju jau ļoti, ļoti sen.Dažas reizes Igaunija - gan pa ūdenskritumam, gan zoodārzs, gan divvientulībā, gan radus aizvedot. Līkums Liepāja-Pape-Klaipēda, ar ļooooooti interesantu navigatora atpakaļceļu. Beidzot Londona divatā un izklaidei, nevis solo un darbam (lai gan arī tā šogad bija gana). Zoo ir tā vērts. Zinātnes muzejam jāgaida rekonstrukcijas beigas. Pastaigāt uz ziemeļiem no Chalk Street ir ļoti jauki. Prāmīts uz Stokholmu arī iemēģināts - par laimi ar kompāniju, bez kompānijas tas... nav pārāk.. Itālija gaidīs vēlāku laiku.

Sniegs 2010
Pirmā lidojumu neraža mūžā - iesprūdiens Getvikā sniega un lidostu/airbaltic (ne)organizētības dēļ.

Filma 2010
2010 izcēlās ar prātā paliekošu filmu trūkumu. Piedzīvojuma pēc - IMAXā skatītais Inception. Nu, ja nu vienīgi minisērijas skaitās - BBC Hogfather un Going Postal, SyFy Alice (piedod Bērton, SyFy to izdarīja labāk.)

Grāmata 2010
Un arī grāmatas īsti prātā paliekošas šogad nav lasītas - ar visu elektroniskās lasīšanas brīvāko izvēli.Glen Cook "Starfishers" (pirmo (nulto) rekomendēju, pārējās var ignorēt.Robert Silverberg "Lord Valentine's Castle" jā, interesanta, jā pārdomas rosoša, bet arī pašpietiekama. Pārējo sēriju lasīt neieinteresēja. Andre Norton 'Witch World' - gada, un varbūt pēdējo 5 gadu lielākā vilšanās grāmatās, jo īpaši tagad, kad Pratchets pēc neveiksmīgās iepazīšanās 'Moving Pictures' ir reabilitēts ar Guardiem, Death un vēl šo to citu. Lois McMaster Bujold "Vorkosigan Saga" -visnotaļ neslikts sākums, bet izlasīju pilnīgi noteikti pārāk tālu. Lai gan pat nepateikšu, kura grāmata norāda šķirti starp visnotaļ nesliktām un ne-pārāk-lasītvērtēam. Charlaine Harris "Southern Vampire Mysteries (True Blood)". Neiesaku. Arī Hamiltones vampīru un elfu sērijas gluži katram nerekomendēju, bet ja jāizvēlas starp True Blood un Anita Blake, pēdējā ir pārāka. Jo īpaši, ja spēj nelasīt tālāk par grāmatu trešo-ceturto, bet es šogad lasīju kuru...17.-19.? Un vēl, vēl šogad mazliet palasīts Pratchetts. Un mazliet Geimans. Un mazliet GRR Martins.

Spēle 2010
Mass Effect 2. Jo pilnīgi negaidīti lieliska. Ar dvēseli aizķerošāku episkumu par jebkuru no šī gada filmām un grāmatām. Un pavisam ne tāpēc, ka šogad interesantas spēlītes pa rokai nepagadījās. Dragon Age (jauka, bet bugu dēļ tā arī līdz galam neizspēlēta). Fable II, Fable III - brīnišķīgas divspēlētāju spēlītes, kuru nez kāpēc nav vairāk. Mirror Edge, Alan's Wake tikai aptaustīts. EVE online - bez pārmaiņām, joprojām brīžiem paspēlēta, pat ar kādiem killmailiem ko parādīt.

Seriāls 2010
True Blood. Daudz, Daudz pārāks par savām literārajām saknēm.Tuvs sekotājs - gada beigu atklājums Battlestar Galactica. Jā, zinu, ar nokavēšanos. Un turpat - Interni. Un tad jau stipri tālāk divi dažādu garumu daudzsološie sākumi, kas kaut kā iztvaikoja Walking Deadpavisam agri, Flash Foward mazliet vēlāk. Ak jā, un vēl Mad Men Kāpēc [info]f ciba un vēl dažas friendlistē nav pārplūdušas ar slavas dziesmām tieši šim, es nezinu. Ne mans mīļākais šogad, bet, iespējams, tas, ko visvairāk rekomendētu citiem.

Lieta 2010
Espresomāts. Lieliska lieta, kuru būtu vajadzējis ieviest krietni senāk

Cilvēki, kas ir svarīgi, to zin arī tāpat. Darbs - bez pārmaiņām formālām, ar būtiskām pārmaiņām reālajās norisēs. Personīgais sasniegums - beidzot lielo baiļu no ārstiem pārvarēšana. Izrādās arī nelabojamas lietas nav tik nelabojamas.

Pārlasot kopsavilkumu... kad es nākamreiz stāstīšu, ka Sci-fi man nu tā un space-opera nu galīgi nav mans žanrs... parādiet man šo te vēlreiz.

Comment Form 

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Sep 21. 2024, 7:46 am GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09