Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

2007->2008 

crescendo (crescendo)
Kas rakstīts cibā, tas piepildās? - Nu tad lai Jaunajā gadā vienmēr, kad cibā kaut ko pateikt kārojas, pārlūks nesūdzētos par 'cannot connect etc'.

Pusalbīns zirneklītis rāpo pa galdu - skaista radībiņa. Vabolei uz galda varbūt arī pāragra nāve ātri tiktu piespriesta - bet kāpēc gan zirneklīti aizskart?

Re - jaungada apņemšanās sev. Atcerēties, ka ir cilvēki, kam no zirnekļiem tāda pati baile, kā man daždien no cilvēkiem. (Lai gan nē, ja cilvēkiem, no kā sabaidos, sekas būtu tādas, kā parasti zirnekļiem no kā sabaidās... brrr. Likums mani nesaprastu.) Vienkārši neļaut sīkumiem sevi aizskart... skan daudz labāk. Citādi visu zsvētku-jgada laiku nākušie pasti 'varat doties mājās, ja dienai galvenais apdarīts un tiešā priekšniecība atļauj' -cītīgi ikdienas sūtīti visiem, ieskaitot mūs, uz ko tas ne mazākā mērā neattiecas kopā ar algas iesprūšanu kaut kur ceļā starp grāmatvedības parakstu un manu bankas kontu - tāds aizturēts pēcsvētku aizvainojumiņš, kas viss vienā pēcsvētku dienā grib uzvelties.

Bet zirneklītis tik rāpo atpakaļ.

Comments 

2.-Jan-2008 03:38 pm
Ja man rāpuļi jau paši par sevi neliktos absolūti lieliski, man viņi tik un tā patiktu, jo viņi ēd kukaiņus un tamlīdzīgus radījumus.
2.-Jan-2008 10:14 pm
Un garkājainie lapsenes.
Ir viņi labi. Nu ir.
This page was loaded Sep 21. 2024, 12:31 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09