Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Garšvielas. 

crescendo (crescendo)
Un vispār, bazilika-parmezāna pesto jau labu laiku ir mana jaunā mīlestība ēdiena garšuzlabošanas piedevās. Lietot var visur, kur mēdz kečupu lietot... Hmm, varbūt vienīgi picas pamatnei ne.

Lai gan, hmm... Arī doma.

Starp citu, vai tiešām nekādi pesto rimi&co nav manīti? Tikai Sky? (ok, stockmann noteikti arī, bet nu nekādi dienišķajā ceļā vairs pa kājām netrāpās).

Итак, среди пряностей Вы... Базилик
Базилик — пофигист. Он легко приспосабливается к любым, даже самым тыжелым условиям жизни, склонен к философии, любит уединение. Эти люди часто бывают меланхоличны, они спокойны, умеют сосредоточиться, обладают умом и проницательностью. Базилик редко обращает внимание на внешний вид человека, ему важен лишь внутренний мир. Эти люди склонны быть отшельниками, проводить время в раздумьях о смысле жизни и подобных философских вещах. Базилик не терпит наглости и грубости, так как сам он безукоризненно вежлив. Чаще всего круг общения Базилика составляют двое-трое избранных людей.
Пройти тест

Jā, jā, no tām, kur 'avv, ku pareizi' liek ignorēt nepareizos :) Nezinu gan, kā ir ar "легко приспосабливается" un vēl jo vairāk, heh, "сам он безукоризненно вежлив".


Starp citu, liels paldies tiem īpaši izvēlētajiem. Vienkārši par to ka esat/esat bijuši. Nopietni. Par spīti tam, ka brīžiem es ceru, ka manu cibu nelasiet, bet parasti rakstot vispār izvēlos piemirst, ka to lasīs kāds ārpus šķidrā žurnāliņa pazīstošs..

Comments 

7.-Okt-2007 06:02 pm
mhm, man pesto-bazilika stāv un gaida savu kārtu, nesanāk izmantot, jo reti gatavoju mājās. Rimi (reizēm?) pat balzāmisko etiķi nevar dabūt, kur nu vēl pesto :(
7.-Okt-2007 06:17 pm
oj, bazilika pesto VAR un VAJAG likt uz picas ;) es sev no Vācijas pārvedu pāris burciņas un nu ik pa brīdim niekojos ar šo burvīgo zaļo ķēpu :)
8.-Okt-2007 11:21 am
Starp citu, no garšvielu brīnumiem mums pēdejā laikā uz urrā aizgajusi Persilāde (ķiploki+sāls+pētersīļi), Santa Maria ir. Arī Rimi :)
8.-Okt-2007 07:29 pm
Ķiploki un pētersīļi... nē nē, pie mums tas cauri neies - otra puse 'eating out' vietas vērtē nevis ar zvaigznītēm, bet 'atteicās nepielikt zaļumus' 'solīja nepielikt zaļumus, bet aizmirsa' 'atcerējās nepielikt zaļumus' 'apjautājās, vai tomātus vismaz drīkst' un 'nākamajā reizē atcerējās apjautāties 'un jums tātad bez zaļumiem?' vēl pirms viņš palūdzis'...

Dilles, ķiploki, sīpoli un pētersīļi veido mana mīļotā nēedamlietu topa virsotni.
8.-Okt-2007 08:03 pm
Skaidrs [pieņemsim, ka pesto sastāvdaļās zaļumu nav :D]

Btw,tikko kā nopirkām Stockmannā lielisku pesto.
8.-Okt-2007 08:46 pm
Pesto nesmird pēc zaļumiem, tāpēc vismaz savā šķīvītī likt drīkstu :)
27.-Nov-2007 09:43 pm - :)
*bow*
I just noticed the word "pesto"
*another bow*
This page was loaded Sep 21. 2024, 5:42 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09