Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Cibulja upuri sapratiis. 

crescendo (crescendo)
Vakars. Pa nedeeljas nogali iekraataas suudziibas atrisinaatas, jaunu nav, priekshnieciiba, ofiss iesliidzis nednogales ta peecatskanjaas un speeliitees ar Londonas koleegju atstaatajaam prezentaaciju reklaamdaavanaam. Nu ja, mums ne pildspalvinjas, mapiites un lietussardzinji, bet taadi metaala shtruntinji ar bljembu galaa. Spiidiigas mantinjas.

Vilshanaas, kad saproti - tur tomeer ir triks. Taa tomeer nav tikai labirinta izieshana, tas vienmeer prasa negjeeliigi izlociit praatu aarpus aciimredzamajiem noteikumiem.

No otras puses - par spiiti ieprieksheejam - tas briidis, kad beidzot esi dabuujis mazo rinkjiiti nost no auklinjas, necenshoties izspiest cauri lielaakajam rinjkjiitim, ir sasodiiti piepildoshs.

Laikam jau zinja 'muusu darbinieki to _speeja_ atrisinaat un tiks galaa arii ar juusu neatrisinaamajaam probleemaam' ar taadu te shtruntmantinju tiek nodota visai skaidra.

"Yeah, and then there's also this thing called summer client parties. That's where we have to talk fashionably, be smart, professional and very much not drunk. It's all about companie's image afterall."
This page was loaded Sep 21. 2024, 3:35 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09