Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Minka. 

crescendo (crescendo)
Saimnieki uz mājdzīvniekiem skatoties caur rožainām brillēm. Bet kurš tad cits uz viņiem caur rožainām brillēm skatīsies, a?

Tika Dante vakar pie kaķu dzirdināmās strūklaciņas - un pēkšņi negaidīti privātīpašnieciskas tieksmes sāka izrādīt. Pamanījis, ka vīrs kaut ko ar strūklaciņu spēlējas, noleca no sava troņa uz plaukta, uzmanīgi piegāja klāt, pabakstīja vainīgo roku malā un, pārliecinājies, ka neviens VIŅA ūdeni vairāk neaiztiek, mierīgi atgriezās guļvietā.


Un vēl! Vēl kaķi laikam tomēr ir mazliet bara dzīvnieki. Mazliet viens otru pieskatītāji. Labākajās žurnālu padomu uzklausītāju tradīcijās varu paziņot - muļķības, ka kaķa inteliģenci norāda iespējamība kaķi pie kāda režīme pieradināt.
Inteliģents kaķis nevis apguļas katru dienu noteiktā laikā, bet pusnaktij tuvojoties sāk mēģināt savus saimniekus savākt un līdz gulēšanai aizdabūt, kaut arī pašam gulētiešanas laiks un visi vakara rituāli tiks izpildīti tik izpildīšanas pēc, ātrāk ierāpjoties atpakaļ savā guļvietā.

Vakar nepadevāmies līdz trijiem. Kaķis šodien izskatās ļoti, ļoti noguris no rūpēšanās par saimniekiem. Saprot jau, ja nerūpēsies, nebūs kas naudu konserviem pelna.

Comments 

13.-Mar-2007 03:19 pm
Tā kaķu dzirdinātava..tiešām strūklaciņa? Izklausās tik šausmīgi advancēti un šiki! Tādas veikalos atrodamas, ja? Un cik aptuveni tāda maksā?

13.-Mar-2007 05:26 pm
Nu, ne gluši strūklaciņa... skaties bildes laikam bija tajā no šitiem rakstiem, kurš no bija par komerciālo variantu. Otrs ir par to, kā uztaisīt pašam, kaķa strūklaciņu, ja ir vēlme.

http://klab.lv/users/crescendo/265834.html
http://klab.lv/users/crescendo/264781.html

Ieraksti par kaķu strūklaciņām. Mums tā komerciālā. Atrodama dažos DinoZoo.
This page was loaded Sep 21. 2024, 3:35 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09