Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Macomānija. 

crescendo (crescendo)
Kas ir vainīgs, ja tev piesūtītajā oficiālajā, kolekcionāru edīcijas spēles kompaktdiskā atrodas vīruss? Izplatītājs, ražotājs, programmētāji - jebkurā gadijumā kāds, kas ir saistīts ar spēles izstrādes procesu.

Visu mīlētais un slapinoši apjūsmotais Apple gan tā nedomā.

Tātad, par ko īsti ir šis stāsts.
Neraža neraža tāda, ka dažos jaunajos video Ipodos ražotājs pamanījies iebakstīt vīrusu. Nu.. sanācis tā. Nezinu, kā sanācis, ka Apple produktu izstrādātāji tomēr nav pārliecināti par MacOs pārākumu un lieto arī Windows, un tā nu tāds pa ārējām informācijas glabāšanas ierīcēm klīstošs vīruss ir ielīdis arī video Ipodā.

Bet ko par to saka Apple?

Vaino Microsoft, protams. Par vīrusu eksistenci un izplatīšanos kā tādu (it kā MacOsam nekad neviens vīruss nebūtu radīts.)

http://www.apple.com/support/windowsvirus/

(pamēģiniet iedomāties situāciju, kad Microsoft Office for MacOs saturētu kādu vīrusu. Protams, tikai MacOs bīstamu, Windows nekaitīgu. Un Microsoft, kas paziņo 'mēs esam ļoti dusmīgi uz Apple, ka viņi tā te, nav vīrusošanās iespējamību novērsuši).

Comments 

20.-Okt-2006 03:09 pm
Es, es.

Sauc "Ūdensdzirnavas", gaidos/kartēs meklē "Strazdes ūdensdzirnavas" Braucot pa Ventspils-Rīgas šoseju, nedaudz pirms Kandavas, norāde par īsto nogriešanās ceļu ir visai liela.

Lukss numurā istabiņā ir kārtīga divvietīga burbuļvanna (pārējās labierīcības-nodalītā telpas stūrī). Ja vēl lietošanas instrukciju iedotu... (burbuļvannas fīčas iedarbināmas, tikai tad, kad ūdens pārsniedzis ozonatora līmeni. Viens krāns regulē ūdeni no krāna/dušas, otrs krāns - ūdens burbuļošanas līmeni. Izklausās smieklīgi, bet mēs ilgi škrobojāmies, ka par spīti salietajam vannas putu daudzumam, ūdens galīgi neputo, toties kad atklājām burbuļošanas regulēšanas krānu, tad puse vannas jau bija ar putām. Jautri jau protams, ja vadība notiek ar tālvadības pulti, ar iebūvēto pulti un vēl ar krāniem, savstarpēji nepārklājoties)


Bet ja ir vēlme pūsties lielākā barā - burbuļvannas, gan pie pirts telpām, gan zem klajas debess ir diezgan daudzām atpūtas vietām - tādas publiskākas, bet lielākas.
Ūdensdzirnavas arī der lielākā barā (ir gan banketzāle, gan pirts, gan manteļskurstenis) - bet nu tad nav burbuļvanas.

20.-Okt-2006 03:13 pm
he he :)
diezgan liels challenge.
man vajag 2iem.

tur bija labi? rekomendētu?
20.-Okt-2006 03:56 pm
Vispār jā. Gulta ērta, ledusskapis dzirkstošo vīnu labi dzesē, nu un vanna, protams, arī jauki.

Tikai ar piebildi - varbūt tas bija tikai tajā vakarā, bet, ja ir iebildumi pret European hit Radio klubu topu maksimālā skaļumā (jo personāls grib dzirdēt no visām telpām), tad ēst varbūt labāk kaut kur citur. ne nu ka ēdiens būtu slikts..., bet nu - saproti jau.

Iebraukšana - no 3iem līdz 9iem vakarā, bet var sarunāt konkrēti.
This page was loaded Sep 21. 2024, 8:06 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09