Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Urbānā fantastika. 

crescendo (crescendo)
Politiskie komentāri būs vēlāk.
Par kāzām un ceļojumu - arī.
Tas jau ir pagājis.

Bet vispirms par aktuālāko.


28. oktobrī (sestdiena, ja kādu interesē) kaut kad starp 11.00 un 12.00 (precīzs laiks būs zināms vēlāk) notiks Oktobra LFFB pasākums.
Tēma - lāga precīzas definīcjas nav - bet kopumā par pārdabisko, šausmīgo, maģisko kas ir līdzās, bet ko mēs tā ikdienā nepamanām. Iederās gan visi šausmu stāsti, urbānās leģendas, gan visas fantāzijas par burvju pasaulēm tepat līdzās - vienvārdsakot no vārdā nenosaucām šausmām vecās baznīcas pagrabā līdz kanibāliem kukurūzas laukā, vampīriem bēniņos un maziem puisīšiem ar muļķīgām rētām pierē. Komplektā tiekot gaidīts ta da jebkas no vīriem melnā līdz Templiešu ordeņa apspēlēm.

Un tikai nevajag stāstīt, ka 80% manas friendlistes nav ļautiņi, kurus vismaz kaut kas no minētā interesē.
Vis Lovekraftiānisms, šis tas no Kinga, un tad vēl tie jaunie krievu autori (Un nē, es nedomāju tikai Lukjaņenko un Vasiljevu. Bija vēl kaut kas, ko palasīt ieteikuši jau kādi četri, bet nosaukumu es nekādi nespēju atcerēties... urbānā fantāzija par metro vai kas tamlīdzīgs)

Jautājums principā tāds - vai tiešām nav neviens, kas būtu gana drosmīgs lai auditorijai par kaut ko no minētā pastāstītu? Tēma manuprāt ir lieliska un potenciāli ļoti interesanta.

Bet lai būtu interesanti, ir vajadzīgi runātāji. Jo tēma ir lieliska, bet bez runātājiem čiks vien iznāks.
Ja ir ļoti bail runāt vienam - es esmu visnotaļ sarunājama runāšanai palīgos.

Kāpēc nerunāju pati? Es zinu, ka te ir cilvēki, kas Lovekraftu un Kingu zina daudz labāk. Kas ir redzējuši vairumu Twillight zone un Gobu ielas šausmu sēriju. Ir taču. Zinu ka ir.

Comments 

10.-Okt-2006 01:15 pm
Organizē Li'angia (neliec vārdu atcerēties, AFAIK Lilita), bet uz idejām par pasākuma tēmu viņa ir visnotaļ atsaucīga - vienīgi noformulēt laikam ieteicams precīzāk, citādi sanāks kā šoreiz... es to kā precizējamu ideju ieteicu, bet apmēram tik pat ūdeņaini (un vē mazliet ūdeņaināk) arī ir atstāts.
This page was loaded Sep 21. 2024, 5:42 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09