Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Informācija interesentiem. 

crescendo (crescendo)
Ir nācies dzirdēt, ka šovasar brīvdabas lomu spēlēs piedalījušies arī tie cibas lasāmlistē abpusēji ierakstītie, kas šādu informāciju varētu būt palaiduši garām/neuzinājuši, bet kam tā varētu šķist interesanta - vai vienkāršāk runājot, cik zinu manu cibu lasa daži, kas spēlēs piedalījās, kaut arī pie spēlētāju pamatkopienas nekādi nepeider.


30.septembrī (sestdiena) Kluba "Drakons" telpās (Tallinas 97, 3. autobuss vai 5. trolejbuss līdz "Jāņa Asara iela", līdzās LA Acu centram) notiek šīgada pirmais Latvijas Brīvdabas Lomu spēļu fantāzijas un fantastikas biedrības rīkotais reizmēneša lekcijpasākums.
Tajā šovasar-šoruden notikušo spēļu (Šoguna ceļš, Post-city, Uvaisas krēsla, 23.-24.septembrī notiekošā Sala) meistari īstumā pastāstīšot par savu spēļu sižetu un gaitu, ko uzskata par plusiem un mīnusiem, ko gatavojas turpmāk ņemt vērā lomu spēlēs, kādas spēles plānotas nākamgad (un laikam jau arī par tām, kas plānotas vēl šajā rudenī). (Wolf Song, varbūt vēl kas?).

Varbūt, ka kādam interesē.

Tuvāku informāciju sniegt nevarēšu - nē, es nevarēšu precīzāk pateikt kā atrast norises vietu, jo neesmu tur bijusi un arī šoreiz saprotamu personīgo* iemeslu dēļ tur nebūšu.
Bet man šķita, ka vajag painformēt citus :)



*par iemeslu runājot

Comments 

12.-Sep-2006 07:43 pm
Vienīgais lomu spēle Sala noris naktī no 23. uz 24. septembri. Tā kā šīs spēles GM varēs dalīties pieredzē arī par Salu. Un pēc 30. septembra paliek vien Wolf Song.
12.-Sep-2006 09:20 pm
Ņemts vērā.
This page was loaded Sep 21. 2024, 9:03 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09