Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Commenting To 

Vēl 61 diena.

crescendo (crescendo)
Oi, kā man sāk apnikt frāze "kāzas taču svin ar domu, ka tās ir tikai vienreiz mūžā, tāpēc noteikti vajag ko tādu, kas īpaši paliktu atmiņā". Jo īpaši kombinācijā ar "Tā, kā gribēs paši, jaunais pāris varēs darīt visu atlikušo laiku, bet kāzu dienā vajag tā, kā pieklājas".

Un par to 'kā pieklājas' nez kādēļ visiem ir plašas idejas.

Piemēram par to, ka pieklājas laulāties baznīcā.
Paradokss, protams, amizants - izrādās, ka es ar savu agnostismu pārāk ļoti ticu kristīgajai ticībai. Jo man šķiet absolūti nepareizi laulāties baznīcā, ja patiešām netici tam, ko sludina attiecīgo baznīcu ieņēmusī konfesija. Un man ir vienalga, cik pāri laulājas baznīcā, nebūdami kristieši - es to nevēlos darīt aiz cieņas pret tiem, kas to tomēr dara ticot. Lai cik maz tādu arī nebūtu.
Vecāku iepazīšanās (hm, secinājām, ka visu šo gadu laikā mūsu vecāki ir tikušies tieši vienreiz) pasākuma laikā pēkšņi uzzinājām, ka līgavainim kāzu dienā nepieklājas braukt ar mašīnu. Un tas, pēc skaļā bļāviena 'melnā? vai tad kāzās jaunajam pārim nav jābrauc baltā mašīnā?"


Līdz trešdienas vakaram jāatrodas mežģīnes, kas vienlaicīgi atbilst diviem parametriem: 1) man patīk 2) ir pieejamā cenā.
Pašlaik labākais kandidāts diemžēl izrādījās mazliet virs 130Ls metrā. Nē, komatiņu ielikt neaizmirsu. Un nē, par pieņemamu cenu to neuzskatu.

Šuvējs apgalvo, vajagot silti baltu, izskatīšoties pie neiedegošās ādas labāk. Es it kā gribu gaiši zilu. Pamataudums dabūnams abās krāsās, bet ar gaiši zilām mežģīnām problēmas vēl nežēlīgākas, kā ar baltām. Lai gan, pagaidām jau abas ir neatrastas vienādā apmērā. Mjā.


To be continued.
UPD: Beidzot izdevās atrast pēdējo izsniegtā saraksta veikalu - gan citu tā fililāli, bet tomēr. Jautājums - vai šuvējs mežģīņu vietā akceptēs izšūtu tillu? Kaut gan, arī ja ne - vismaz jauku mežģīņu izvēle tur arī bija. Kad otra puse akceptēs, būs jāuzzvana.

Comment Form 

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Maijs 3. 2024, 6:55 am GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09