Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Heroes of Might and Magic. Kauju skati. 

crescendo (crescendo)
Sagribējās vakar salikt kopā bildītes no senākiem varoņiem...
Te nu ir.





Comments 

17.-Feb-2006 10:23 am
Sanācis ir visas daļas spēlēt (protams izņemot pēdējo, piekto) Jāatzīst, ka vismīļākā tomēr ir otrā daļa. Neskaitāmas stundas pie tās ir pavadītas. Trešā daļa vēl bija ok, bet nu ceturtā manuprāt bija izgāžšanās. Kas tās par muļķībām, ka varonis pats staigā apkārt, un arī vēlēšanās visus tos garos bezjēdzīgos tekstus lasīt nebija. Nu jā, jāgaida kamēr piektā daļa no beta stadijas izies.
17.-Feb-2006 10:40 am
Nu varonis vairs viens apkārt staigāt nevar, hitpointi viņam ir atcelti.

A tekstus... tekstus man kā reiz patika lasīt - bet, pieņemu, tas kā kuram.


Bet kura mīļāka.... Atceros, ar kādu sajūsmu skatījos uz otro, bet visvairāk laika laikam jau tomēr pavadīts pie trešajiem.....
17.-Feb-2006 10:45 am
Man ceturtā patika (tieši campaigni). Visas expansijas izspēlēju. Tas gan sanāca mazāk RTS, bet vairāk RPG, bet es to labi arī apzinājos.
Un vispār, ja kāds rīko Heroes LAN party, es piesakos :D
17.-Feb-2006 10:56 am
Veel neviens neko nav vareejis nodariit manam barbaru varonim Wolfricam!:))
17.-Feb-2006 11:04 am
Barbaru ta vairs naf :P
17.-Feb-2006 11:49 am
uiii, bljiiiiiin, a kas tad ir?
17.-Feb-2006 11:58 am
Paga: Haven tipa ir pilis un bruņinieki, Inferno ir ugunīgie dēmonīši, Necropolis ir undead, Sylvan ir meži, Academy nu jā magi.
A varoņi iedalās kaujas/magu varoņos? Un kā tos sauc?:)
17.-Feb-2006 12:07 pm

Pareizi, un Dungeon tagad ir tumšie elfi. agrāk bija warlocks/warlords

Precīzu tabeļu par % iespēju apgreidā dabūt Attack, Defence, Spell Power vai Knowledge, kas precīzi ļautu pateikt, vai ir atšķirība starp dažādu specializāciju, vienas rases varoņiem pagaidām nav. Un specializāciju ir daudz.

Bet par tieši Might un Magic klasēm - vismaz pagaidām nav. Varbūt tāpēc, ka beta. Te, piemēram, arī iespējas pret AI spēlēt nav, lai gan galīgājā versijā tā, saprotams būs. Un varoņiem bildīšu nevienam arī pagaidām nav.
17.-Feb-2006 12:12 pm
Droši vien būs tādi riktīgi krieviski purni, tāpat kā visā paarējā grafikā figurē varenās krievu tautas rotājumi un elementi...
17.-Feb-2006 12:17 pm
Varoņu sejas nav spēlē. Tas nenozīmē, ka to nav.


Daži no izsludinātajiem kampaņu varoņiem.




17.-Feb-2006 12:09 pm
Un kā sauc varoņus - labi, pierakstīšu :P

Vakar, piemēram, spēlēju ar Necromancer, Vampire Princess.
17.-Feb-2006 11:10 am


Lūk, ja kaut kas man Heroēs nepatika, tad tās bij IV ekspansijas. Pret pašiem IV īpašu iebildmu nebija, bet ekspansijas mani tā īsti tomēr piesaistīt nespēja.(ja neskaita smīķņāšanu par oficiālajiem ieteikumiem ķipa 'nu... ja jums skaņas vietā ir pretīgs troksnis, aizejot novelciet tur to tur kaut kādas firmas izstrādātu mp3 atskaņotāju, pēc tam atinstalējiet un TAD skaņa parasti kļūst normāla)..

Bet kampaņas, no RPG un storyline viedokļa... imho Gauldoth-the Half Dead ir viena no vislabākajām, kas vispār Heroēs bijusi, un arī dažas citas tur bija ļoti jau nu lasāmas..Heroes ir RTS/RPG klons jau no paša sākumā. Ceturto pastiprinātais uzsvars uz RPG ļāva tapt dažiem ļoti labiem un interesanti lasāmiem scenārijiem - tiem, kam ir vēlme un pacietība tos lasīt.
This page was loaded Maijs 2. 2024, 10:56 am GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09