Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Commenting To 

Pašreizējā lasāmviela - Последний дозор

crescendo (crescendo)
Nakts sardze beidzās visai pieklājīgi.

Dienas sardze bija neslikts turpinājums, simetrisks tāds. Ir Nakts sardze, ir Dienas sardze - viss, pietiek ir beigas.

Tad Krēslas sardze - kam jau atkal vajadzēja būt cikla pēdējam darbam..

Un tagad, lūdzu - hop. Vēl arī Pēdējā sardze. (nu ko tālāk.. Jaunā? Pati pēdējā? TIešām pēdējā?

Izlasīts - pirmā daļa, puse no otrās.

Pirmā daļa it kā būtu par vampīriem, par kopīgo lietu (tas nav spoileris. tas ir daļas nosaukums.). Kādam patika atšķirības tumšajā un gaišajā morālē? Muļķīgas, kāda nu atšķirība - gan Zavulons mīļš un pūkains kļuvis, gan lokālais vampīru meistars Brūss (saukt arī par Dorianu Greju. Izskata dēļ) ir nu tik nekaitīga, izpalīdzīga un pat pašaizliedzīga būtnīte, ka tik turies.
Atšķirības starp cilvēkiem un citādajiem? Priekš kam, cilvēki tagad karo ar citādajiem. Nu, vismaz amuletiem, apvārdotām lodēm un tālvadības robotiem apkārušies cilvēki citu citādo uzdevumā. Bet atšķirības? Nu ja nu vienīgi kādam šķiet svarīgi, ka no lodes galvā visi mirst vienādi labi, no apses mieta sirdī - cilvēki nedaudz labāk.
Ak jā, tie, kas mīl pavadīt laiku diskusijās 'vai džedajs var izraut protonu no atoma kodola un izraisīt kodolreakciju' te materiāla līdzīgām diskusijām būs cik uziet.

Precīzi jau izteicies kāds kādā tālā forumā - "Фанатам читать обязательно, остальным срочно стать фанатами(или не читать)"

Jā. Vēl fragmentiņš, kas iepatikās.
А меня 21-го продавщица долго просвещала, что последний дозор - сумеречный. я терпеливо объясняю, что мне не нужен последний из дозоров, мне нужен труд С. Лукьяненко с названием "Последний Дозор". В ответ ещё шикарнее: - Значит вы имеете в виду "Лик чёрной пальмиры". Причём именно так. не вопросительно, а утвердительно

(Grāmata iznāca 20-tajā. Šur tur it kā jau 19tajā esot bijusi. "Лик чёрной пальмиры" - Vasiljeva (otra Dienas sardzes autora) darbs laikam par to pašu tēmu.

Comment Form 

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Maijs 19. 2024, 7:42 am GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09