Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

photoshopping 

crescendo (crescendo)
Nu re, miers dvēselē.

Protams, ne tuvu ne bildes, ko ielikt mapītē parādīt citiem 're, ko es varu', bet vismaz izklaide vakaram.
'Re ko es varu' bildītes nerodas no pāris korekcijas layeriem gaismām un tad vēl diviem ātrai zibeņu radīšanai. Jā, man vajadzīgs ilgs laiks, lai izveidotu kaut ko glītu, jā.

Žēl jau, patiesībā, ka nemāku es ne ātri un 'nu tā' (3 bildes 3 stundās nez vai ir 'ātri') ne lēni, bet tiešām labi (jo tiešām labi nesanāk pat ļoti lēni). Tas man neliedz mēģināt tiekties uz pēdējo - jo vismaz pavadot ilgāku laiku, rezultāts ir labāks - un nākamreiz tam pašam efektam laiks vajadzīgs mazāks.

'vajag radīt labāko, ko spēj, tam atļautajā termiņā'.... nu, tāpēc jau arī tas ir mans hobijs. ne vairāk.

[info]inx: nepatīk man tas izpildījums, to noteikti var izdarīt labāk - ugu, pilnīgi piekrītu. Man ir vēlme kādreiz piesēties un, cik iespējams, pielabot tās bildes.
Ja, protams, tuvāko mēnešu laikā tāda iespēja vispār radīsies...

Comments 

14.-Nov-2005 01:09 pm
labojums, tā ar ragiem un ugunsbumbu man tomēr mazliet patīk. Kaut vai tāpēc, ka man nebija ne jausmas, kā to bumbu radīt, bet rezultāts tomēr neizskatās tik šausmīgi kā baidījios...

Sarkanajai - noskaņa minimāli ir, bet priekšplānam un pakaļplānam apgaismojums jāsaskaņo... (lai gan, tā ir problēma visās) un tie dūmi no acīm mani nepavisam nepārliecina.

a zibeņi... nu zibeņi ir neveiksme. Neko darīt.
This page was loaded Sep 21. 2024, 8:21 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09