Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Sapnis 

crescendo (crescendo)
Es neatceros, kas tajā notika. Bet atceros apstākļus.
Bet es dzīvoju milzīga dzīvoklī - centrālā istaba izmērā līdzinājās pieklājīgai zālei (un tas nekas, telpas vidus, divus metrus no katras sienas, ļāva ieskatīties sazin cik dziļā melnā klinšainā bezdibenī. Es tā iztēlojos apdzisuša vulkāna iekšieni)
Griesti sešu metru augstumā, arku atbalstīti. Visas sienas baltas - atskaitot dažas melnas sijas arku virsotnēs un melnu krustu pie tālākās sienas.

Milzīga virtuve pa labi. Divas durvis tās sienā, kuras mēs nebijām atvēruši līdz pat brīdim, kad ieradās ciemiņi - domājām, ka zinam kur tās ved, bet izrādās, tur bija vēl viena, šaurāka virtuve... un mandarīni uz loga no pagājušajiem ziemassvētkiem.

Un vēl vienas durvis pa labi neliela kapsēta pustumšā telpā, ar krietni zemākiem griestiem, pilna nolīkušiem sīklapainiem kokiem, kapakmeņiem, krustiem, kopiņām un sūnām.

Kapsēta, kur stāstīt šausmu stāstus radu bērniem. Ne pārāk briesmīgus - bet tomēr spokainus. Tādus, kas piepildās vien brīdi pēc izstāstīšanas.

Comments 

1.-Nov-2005 02:00 pm
hei... man apdaru testa forumaa baigais gljuks ir. sirmostu apdarei visur raadaas klases, nu taa kaa developera tuulbaars raada... un vinjas nevar nonjemt!!!! atnaaku uz darbu un te tas pats, kaut gan mozilla veca un taa tuulbaara shamai nemaz nav!!! kas par desaam??
1.-Nov-2005 02:09 pm
Un nekāda komentāra? Kauns.

Pamēģini sākt no sākuma, iespējams esi CSS iekopējis tanī brīdī, kad bija ieslēgta klašu rādīšana....
1.-Nov-2005 03:05 pm
a ko dariit tagad? panjemt to kodu veelreiz un iekopeet, kameer nav iesleegts tuulbaars?
1.-Nov-2005 03:10 pm
nuu ja.

1.-Nov-2005 03:30 pm
nekas nemainaas... :(
2.-Nov-2005 09:28 am
Ugu, jo tu vēl arī manu apdari pamanījies nograut. Malacis.

salaboju tev vakar sirmostas - vari sākt no sākuma.
This page was loaded Sep 21. 2024, 8:00 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09