Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Samples. 

crescendo (crescendo)
Sampling of food would be the first thing that sprung to my mind. Probably wines can be sampled similary. Or tobacco.

I sample books.

And sometimes I sample people.

Noteikumi sarakstam:
1. Cibiņš kaut kādu iemeslu dēļ šobrīd ir tajā cibas sarakstā "friends".

2. Kādreiz esam kaut kur ieradušies tieši ar mērķi satiktise un parunāt. (vienkārša saskriešanās neskaitās).
*Secība - absolūti nejauša. Tīši sajaukta pēc uzrakstīšanas (un var gadīties, ka kāds sajaucot pazudis. Tad atvainojos)

-1-Tevī lieliski atbalsojas izteiktās domas - un, protams, nebūt ne tikai manas Tā ir ērti sarunāties - cilvēks pats sev vienmēr ir labākais sarunu biedrs, un šādi cilvēki ir tik tuvu tam, cik iespējams. Bet patiesībā tu neatbilsti noteikumam 2.
-2-Pārsteigumi viens otram galā. 'Neskati vīru no cepures' būtu tev perfekts raksturojums - balss, izskats, mūzika, kaimiņi, rakstītais. Tā, it kā tas piederētu pieciem pilnīgi atšķirīgiem cilvēkiem. Man šķiet, kādu dienu ne pārāk tālā nākotnē jūs varētu būt lieliski vecāki. Tāda, ne ar ko īsti nepamatota šķitamība, ziniet.
-3- Mums vēl ilgi būs par ko parunāt, pietiekami pārklājas interešu lauki. Tu dzīvo pasaulē, kas tevi moka, un, šķiet, nenojaut, ka tavos spēkos būtu ko mainīt. Entuziasts ar lielo burtu, lai pie kā pieķertos. Tas ir tavs lielākais kapitāls, kuru vēl neesi mēģinājis izmantot.
-4- Tavs prāts ir neskaitāmas pakāpes lielāks par manējo. Apjausma, kurai vajadzētu rasties biežāk, bet tā ir tik reta. Sarunāšanās - delikatese, kuru šaubos vai protu pietiekami adekvāti novērtēt - ja nu vienīgi pēcgaršā, jā, tā bija gara un atmiņā paliekoša. Un kāpēc tas mani pārsteidza?
-5- Vai sarunas neuztver kā mākslas paveidu? Lieliski proti sarunāties. Tik prasmīgi, ka ik pa brīdim to nākas secināt atkal un atkal. Ilgstoša pēcgarša.
-6- Nez kādēļ, man jāpiepūlas, lai atcerētos kaut ko no sarunas, nevis apkārtējiem apstākļiem. Runāju tikai es? Vai nerunājām nemaz? Vai varbūt atmiņas caurumam nav pat iemesla.
-7- very aware of everything around you - un man nav ne jausmas, kā to pateikt latviski. Soothing. Un atkal tās nojausmas nav. (un vai pat šo vārdu kāds spēs saprast tā, kā tas domāts.)
-8- Ar tevi var runāt. Un ar tevi var klusēt. Nav daudz cilvēku, ar ko kopā iespējams tik patīkami nerunāt.
-9- Tu slēpies, baidoties kaut ko atklāt. Bet tava novērotāja pozīcija jau pasaka visu būtisko – ja pārējais neizpaužas, kāda tam nozīme? Mani joprojām interesē – vai tiešām no pagātnes izdodas mācīties? Pietiekami, lai būtu vērts to tik rūpīgi pētīt?
-10- Haoss ir tava stihija. Tu to pabaksti vajadzīgajā virzienā un gaidi, kad tas izkārtosies vajadzīgajās formās. Šoka terapijai – ideāli. Šad tad un nedaudz.

Comments 

17.-Okt-2005 03:33 pm
mhm, pareizi :)
This page was loaded Sep 21. 2024, 8:38 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09