Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Armitstedam pārbrauks ar buldozeru, uzliks pa virsu sliedes. Elektrība taču arī izrādījās noderīgāka par Staburagu. Mainās laiki, bet tikumi nē, krietnie pragmatiķi rullē, bet sentimentālas muļķes šļupst savos blogos un nēzdodziņos.
  • kas ir nēzdodziņš?
  • piemineklim? kāpēc?
  • Ironiski, ka Ušakovs kaut kādā mērā līdzinās Armitstedam. Armitstedam arī patika būvēt un celt, un viņš ar visu to, ka centās uzlabot rīdzinieku dzīves vidi ne visai mīlēja pamatiedzīvotājus. :)
  • viss kas tavā pukstā rakstīts ir plika diršana, tukša muldēšana un pirmsvēlēšanu partiju klīsteris, kas politiķiem nāk ārā 8 mēnešus pirms liktenīgā balsojuma!

    vienotība jūt, ka pakritīs zem 5% nacionāļi drusku draudzējas ar saprātu, bet saprot, ka kaut kas jau ir jāļepst, jo savādāk viņus nedzirdēs

    kā rezultātā uz līķu kauliem tiek būvēti slavas un atpazīstamības troņi, no kuriem skaļi ruporēt caurkritušiem politiķiem!
    • 1. ja tu tā vietā, lai apsaukātos, iedotu informāciju (saiti uz informāciju), kur varētu redzēt, ka tramvajs ies tik gar maliņu, gar maliņu un ne pa kapiņiem, tad tas varētu nostrādāt daudz labāk.

      2. iestādes patriotisms ir labi lieta, bet šobrīd tu izskaties pēc apmaksāta troļļa vai, kas savā ziņā varētu būt vēl sliktāk, pēc idiota ar iniciatīvu.
      • hehe vēl vairāk - es esmu šī projekta nosacītais vadītājs ;)
        • nu tad tev ļoti jāpiestrādā pie komunikācijas ar steikholderiem. un, jā, patīk tev vai nepatīk, bet steikholderi tev ir visi rīdzinieki, ne tikai hierarhiskā ķēdīte uz augšu.

          tāpat tev tad nu nevajadzētu būt problēmai iedot informāciju, kas parādītu, ka šī satraukāšanās ir huiņavētra ūdensglāzē.
          • nekas nesanāks! ir sākusies pirmsvēlēšanu histērija, kura pacelta uz vārīgu sieviešu un nervozu personu pleciem sasniedz ultraskaņas jaudu!


            es nevaru pierādīt, ka neesmu kamielis, bet apgalvot, ka es esmu nav liegts nevienam ;)
            • Vecīt, tu saproti, ka tu strādā publiskajā pārvaldē un tas uzliek zināmus spēles noteikumus, t.sk. komunikācijā?

              Par sāpīgo citāts no aculiecinieka:
              "Gar Senču ielu novilktas ceļu būves lentas, kādus metrus 10-15 no ietves, iekšā kapos. Tajā teritorijā jau ir apbedījumi un kapličas. Starp citu, tās lentas tur jau kādas dienas ir, stabiņus iedzina vēl pirms oficiālā lēmuma paziņošanas, tak jau laikam sen zināja." Ja jau kapiem virsū nebūvēs, tad kāpēc iezīmēt teritoriju?
            • Paga, šī ir situācija, kad prasība kaut ko pierādīt ir absolūti leģitīma.
              Kāpēc ir tikusi iezīmēta teritorija, kas skar apbedījumus?
              Kāpēc RD vakar pieņēma lēmumu atteikties no sabiedriskās apspriešanas?
              Kāpēc visi amatpersonu paziņojumi ir klaji izvairīgi un izklausās maldinoši? (Piem., "Netiks skarti jaunie apbedījumi." LOL, it kā jauni tur vispār būtu...)
              • 1. kas kur kam ticis iezīmēts - bildi studijā ar autoru un liņča tiesu! es došu komandu starts!

                2. jo varēja, jo likums to neprasa!

                3. nav mana daļa!
                • vecos skāra seņču iela padomju laikos - jauni netiks aiztikti - tobiš ne centimetra uz kapu pusi, pat neskatīties ir dots rīkojums ;)
                  • Nu tas labi, ja tu tā saki. To tad arī cilvēki grib zināt. Ja tā, tad tas jādara atklātībai, nevis jāpiesauc histēriskas kundzītes.
                    • valsts pārvalde ir visai nosacīta atklātības politika

                      parasti jēlus, neizstrādātus un neapstiprinātus dokumentus uz āru nevienam nerāda

                      kur nu vēl nervozām kundzītēm, kas ar sirdi vēl aizies (kapu draugos pāris tādas ar karu sola un akmeņus uz sliedēm likšot un ko tur vēl neko)
                  • Paldies, lieliski. Tu droši vien izdarītu ko labu savam darba devējam, ja ieteiktu šo visu oficiāli paziņot pietiekami lielajai ieinteresētajai sabiedrības daļai.
                  • Kapliča nav kapuvieta?
                    • eee - dažu aktīvistu iniciatīvas dēļ tagad jātaisnojas ir man - nekas, neviens akmens vai sliede netiks likti uz jau padomju laikos neskartajiem kapiem

                      un nevajag vecus rakstus augšā rakt ;) - nebūs, to saka mēris vakar publiski, to saka šodien rīgas domes mājas lapa, to saku es

                      un pieminekļu pārvalde

                      ir gana?
                      • "Tramvaju līnijas izbūves gadījumā, kas ies cauri Lielajiem kapiem, tiks skarta viena kapliča, Latvijas Radio raidījumā “Krustpunktā” atzina "Rīgas satiksmes” pārstāvis Viktors Zaķis."

                        VKPAI visu septembri ir padusi savu nostāju, ka nekādā gadījumā tramvaja līnija nedrīkst skart ne apbedījumus zemē, ne kapliču ēkas (kas arī liecina, ka tāds plāna variants ir pastāvējis).

                        Un tādēļ, ja plāns ir mainīts, tad nevajag tagad mālēt aktīvistus par dumjiem konspiratoriem.

                        Jā, un vispār jau rakņājoties par kapu teritoriju un apkārtni ir tik vai tā liela iespēja, ka kaut kādi apbedījumi tiks uzrakti, pat, ja tie nav zināmi kā virszemē iezīmēti.
          • šobrīd kādu informāciju tev kas var iedot?

            kāda informācija šobrīd ir tavās rokās?

            baumas? žēlabaini kviecieni? sazvērestības teorijas?


            kā cīnās ar sazvērestības teorijām? jebkura info tikai vairāk pielej eļļu ugunij ;)

            jo lai viņas vērptu nevajag NEKĀDU INFO! To visu var izdarīt no tukša gaisa un pāris šņukstiem - un lūgtum sievieši raud aizgūtnēm savos blogos un šņūpdrānās.


            Nav nekāda info - būs, kad būs apstiprināts būvprojekts - šobrīd zināms tikai nosacītais maršruts, kurā nav pieminēts armisteda kaps, tā ka noplātu roķeles
            • vai būvprojekts skaņošanas procesā ir publiski pieejams kaut kur @riga.lv?
              • nu redzi - viss pēc likumdošanas

                sākot kaut ko būvēt tiek pieprasīti tehniskie noteikumi no visādām iesaistītām institūcijām

                tad tiek secināts, ā - mums vajag šo un to zemes gabalu

                tad iet pie deputātiem - reku mums negatavs būvprojekts, jo vajag šo zemes gabalu, lūgtum naudiņu

                tad deputāti lemj un balso

                nu tad visi zemes gabali atpirkti, tiek apstiprināts būvprojekts, visas ieinteresētās un likumā noteiktās puses parakstās
            • Un histēriķis, kurš siekalas šķiesdams un rokas vicinādams metas aizstāvēt mundiera godu, ir labākis līdzeklis pret sazvērestības teoriju vērpējiem. :)
        • lieliski, tad tu varēsi atbildēt, kāpēc tiek ieprojektēts tieši tramvajs, nevis troleibuss vai autobuss?
      • un jā, jā - tramvajs ies cauri šķērsām visiem kapiem - ne tikai lielajiem, bet arī meža un lāčupes un visiem vēl cik var iedomāties ;)

        vot tā taisnā strīpā cauri visiem ;)

        uz ko es pamatoju šo tēzi? tieši uz to pašu ko visi citi - uz pliku neko ;)

        • Nu tāpēc jau te saka - dod faktus.
          Ir bijusi kaut kāda oficiālā sabiedriskā apspriešana? Par to neviens neko daudz nav dzirdējis. Bet tagad ir sākusies īstā sabiedriskā apspriešana.
    • Nē, nu skaidrs, cita iemesla jau iebildumiem vēstures un kultūras pieminekļu un kapu aizsardzībai nemēdz būt. Vismaz tavā pasaulē.
    • pag- nu iedod linku uz kādu banālu karti, kur ir iezīmētas tās jaunās sliedes
      • iedo linku uz kādu banālu salveti kautvai, kur sliedes iet pāri armisteda vai barona vai kādam citam kapam!!!!!!!!!


        AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
        • Lūk, lielisks nervozas personas, kas smagi cieš no pirmsvēlēšanu histērijas, piemērs.
        • tu izliecies vai kā? par ko vispār var būt runa, ja tu nevari iedot karti, kur parādās plānotā tramvaja līnija?! galu galā pēc tam katrs var pārliecināties, ka ies tik godīgi pa maliņu.

          un starp citu - attīstības plāns pēdējo reizi ir grozīts 2013.gadā http://www.rdpad.lv/rtp/speka-esosais/. ja ir citi plānošanas dokumenti, tad iemet saiti, jo tu taču par tiem zini, vai ne?!
          • Dunduk - nu pats tu par muļķi izliecies! kā kartē tu vari redzēt pa maliņu pa lejiņu gar paksīti gar grīslīti? Kur tu to saredzēsi un ko tas tev dos?

            Visu nosaka būvprojekts, viss pārējais ir ķēpājieni uz salvetes, kas paredzēti vienam vai otram mērķim, bet ne lai noteiktu pa labi vai pa kreisi ielai ies vai abās pusēs vai pa vidu ;)

            Pēc kam? Katrs? tu māju sāc būvēt ar zvana pogas atrašanās vietas noteikšanu dabā? un kartē? vai ar skici?
            Un tad kāds (jebkurš - nu idiots vārdu sakot) ierauga skici un secina: "ņēēeee - tas dūmenis ir slikts, tā taciņa točna ir šķība" un tādā garā


            dokumentus pats atradīsi
            Rīgas ilgtspējīgas attīstības stratēģija līdz 2030.gadam (Apstiprināta ar Rīgas domes 27.05.2014. lēmumu Nr.1173)
            Rīgas attīstības programma 2014.-2020.gadam (Apstiprināta ar Rīgas domes 27.05.2014. lēmumu Nr.1173)
            • Viens man ir skaidrs, šī lieta ir tāda, kura ir jāaptur vismaz tik ilgi, kamēr vairs nevienam nebūs principiālu iebildumu. Nu, nav tas tramvajs tur nevienam tik steidzami vajadzīgs. Varbūt pat vispār nav vajadzīgs.
              • visiem principiālu iebildumu nav tikai pret piecīti - un arī, varēja taču nominācija būt lielāka, ne? ;)
                • Nu, nevajag pārspīlēt, ar "visiem" es nedomāju absolūti visus. Un ja cilvēki ir neinformēti, šajā gadījumā tā noteikti nav viņu vaina.
                  Buldozeru laiks ir beidzies, tēlaini izsakoties.
            • kartē var redzēt dikti visu, ja tā ir smalka karte. Kad atsūtīja karti ar railbaltiku, es precīzi redzēju, ka tunelis iet akurāt zem manas mājas vārtiem.

              Tobiš, spriežot pēc kliedzieniem, šobrīd patiesībā nevienam nav ne vismazākās nojausmas, kas tur īsti tiks buldozerēts, kas nē.
  • Es pat vēl neesmu tikusi līdz niknumam par kapiem kā tādiem, mana zloba uzmet vilni jau tikai iedomājoties kāda mēroga būvniecības mahinācijas tur ir iespējamas.
  • Da nu nafig būtu gan šitā problema reāla! Visi sacepušies it kā uz kuašanu. Ak, dies kapsēta! Miroñu kauli un viss. Nafig vispar par kaut ko tādu bezjēdzīgu iespringt. Vispār pēc vēdām mironis ir jakremē- visa to kapsētu būšana jau idejā ir lame un tiek uzspiesta no kristietības. Nost ar miroñu kauliem! Lai dzīvo modernā dabai draudzīga satiksme!
Powered by Sviesta Ciba