Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Armitstedam pārbrauks ar buldozeru, uzliks pa virsu sliedes. Elektrība taču arī izrādījās noderīgāka par Staburagu. Mainās laiki, bet tikumi nē, krietnie pragmatiķi rullē, bet sentimentālas muļķes šļupst savos blogos un nēzdodziņos.
  • eee - dažu aktīvistu iniciatīvas dēļ tagad jātaisnojas ir man - nekas, neviens akmens vai sliede netiks likti uz jau padomju laikos neskartajiem kapiem

    un nevajag vecus rakstus augšā rakt ;) - nebūs, to saka mēris vakar publiski, to saka šodien rīgas domes mājas lapa, to saku es

    un pieminekļu pārvalde

    ir gana?
    • "Tramvaju līnijas izbūves gadījumā, kas ies cauri Lielajiem kapiem, tiks skarta viena kapliča, Latvijas Radio raidījumā “Krustpunktā” atzina "Rīgas satiksmes” pārstāvis Viktors Zaķis."

      VKPAI visu septembri ir padusi savu nostāju, ka nekādā gadījumā tramvaja līnija nedrīkst skart ne apbedījumus zemē, ne kapliču ēkas (kas arī liecina, ka tāds plāna variants ir pastāvējis).

      Un tādēļ, ja plāns ir mainīts, tad nevajag tagad mālēt aktīvistus par dumjiem konspiratoriem.

      Jā, un vispār jau rakņājoties par kapu teritoriju un apkārtni ir tik vai tā liela iespēja, ka kaut kādi apbedījumi tiks uzrakti, pat, ja tie nav zināmi kā virszemē iezīmēti.
Powered by Sviesta Ciba