Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Armitstedam pārbrauks ar buldozeru, uzliks pa virsu sliedes. Elektrība taču arī izrādījās noderīgāka par Staburagu. Mainās laiki, bet tikumi nē, krietnie pragmatiķi rullē, bet sentimentālas muļķes šļupst savos blogos un nēzdodziņos.
  • Paga, šī ir situācija, kad prasība kaut ko pierādīt ir absolūti leģitīma.
    Kāpēc ir tikusi iezīmēta teritorija, kas skar apbedījumus?
    Kāpēc RD vakar pieņēma lēmumu atteikties no sabiedriskās apspriešanas?
    Kāpēc visi amatpersonu paziņojumi ir klaji izvairīgi un izklausās maldinoši? (Piem., "Netiks skarti jaunie apbedījumi." LOL, it kā jauni tur vispār būtu...)
    • 1. kas kur kam ticis iezīmēts - bildi studijā ar autoru un liņča tiesu! es došu komandu starts!

      2. jo varēja, jo likums to neprasa!

      3. nav mana daļa!
      • vecos skāra seņču iela padomju laikos - jauni netiks aiztikti - tobiš ne centimetra uz kapu pusi, pat neskatīties ir dots rīkojums ;)
        • Nu tas labi, ja tu tā saki. To tad arī cilvēki grib zināt. Ja tā, tad tas jādara atklātībai, nevis jāpiesauc histēriskas kundzītes.
          • valsts pārvalde ir visai nosacīta atklātības politika

            parasti jēlus, neizstrādātus un neapstiprinātus dokumentus uz āru nevienam nerāda

            kur nu vēl nervozām kundzītēm, kas ar sirdi vēl aizies (kapu draugos pāris tādas ar karu sola un akmeņus uz sliedēm likšot un ko tur vēl neko)
        • Paldies, lieliski. Tu droši vien izdarītu ko labu savam darba devējam, ja ieteiktu šo visu oficiāli paziņot pietiekami lielajai ieinteresētajai sabiedrības daļai.
        • Kapliča nav kapuvieta?
          • eee - dažu aktīvistu iniciatīvas dēļ tagad jātaisnojas ir man - nekas, neviens akmens vai sliede netiks likti uz jau padomju laikos neskartajiem kapiem

            un nevajag vecus rakstus augšā rakt ;) - nebūs, to saka mēris vakar publiski, to saka šodien rīgas domes mājas lapa, to saku es

            un pieminekļu pārvalde

            ir gana?
            • "Tramvaju līnijas izbūves gadījumā, kas ies cauri Lielajiem kapiem, tiks skarta viena kapliča, Latvijas Radio raidījumā “Krustpunktā” atzina "Rīgas satiksmes” pārstāvis Viktors Zaķis."

              VKPAI visu septembri ir padusi savu nostāju, ka nekādā gadījumā tramvaja līnija nedrīkst skart ne apbedījumus zemē, ne kapliču ēkas (kas arī liecina, ka tāds plāna variants ir pastāvējis).

              Un tādēļ, ja plāns ir mainīts, tad nevajag tagad mālēt aktīvistus par dumjiem konspiratoriem.

              Jā, un vispār jau rakņājoties par kapu teritoriju un apkārtni ir tik vai tā liela iespēja, ka kaut kādi apbedījumi tiks uzrakti, pat, ja tie nav zināmi kā virszemē iezīmēti.
Powered by Sviesta Ciba