smadzeņu darbības blakusprodukts
kārtība, tīrība 
12th-Mar-2015 10:08 pm
_zirgs posts lika aizdomāties par maniem attiecību virpuļiem ar kārtību. Jau pirmajās klasēs vienīgā lieta manā liecībā, kur bija krustiņš "prasa papilddarbu" ailē, bija sadaļa "kārtības mīlestība"

Arī sadzīvē daudzus gadus pēc pirmajām klasēm, tas ir bijis krustiņojams un apvelkams jautājums. Pašlaik es esmu dīvainā stadijā - uz mana rakstāmgalda viss ir hronoloģiskos slāņos un arī darba galdi (mēģeņu galds un papīru galds) bieži vien alkst pēc buldozera. Mēģeņu galds ik pa brīdim arī tiek nokārtots, jo, atšķirībā no papīriem, kolbas slāņos nesakrausi. Par drēbju kalniem majās kaķis ir tikai sajūsmā. Tajā pašā laikā es cīnos ar dīvainām vēlmēm arī mājās aprakstīt atvilktnes ar zīmītēm, kas tajās iekšā. Darbā prokrastinēju inventarizējot noliktavu un taisot ToDo sarakstus. Esmu sapirkusies uzlīmītes colorcoudingam un tās veiksmīgi pielietoju.

Bet kolēģu nīgrās piezīmes par kafijotavas telpu, liek saprast, ka "kārtības mīlestībā" krustiņš vēl joprojām velkams ailē "prasa papilddarbu". Lai gan es, jei bogu, atšķirībā no darba galdiem, tur nekādas cūcības un bardakus neredzu. Tad nu atliek secināt, ka bardaks is in the eye of beholder. Nav nekārtīgu darba galdu - visos ir sistēma, tikai sistēmas un prioritātes atšķiras.
Comments 
13th-Mar-2015 09:25 am
nēnu, kad tu tā pasaki, tad skaidrs, ka manos kultūrslāņos arī ir sistēma. lai gan nenoliegšu, bez tā visa ir glītāk,tomēr ne tik ļoti, lai baigi pieplaktu ikdienā. man arī pāris krustiņu pietrūkst hehe
13th-Mar-2015 10:29 am
Nu, katram uz galda ir sava kultūra un miers, bet kopēja virtuves telpa gan man arī būtu nīgrumu raisoša, ja tur būtu liels bardaks.
13th-Mar-2015 10:32 am
probļems jau ir tajā, ka tur tiešām neredzu to nekārtību. Pēc kafijošanas novācu visu pēc labākās sirdsapziņas. trešholdi atšķiras.
13th-Mar-2015 12:49 pm
Ja jau novāc, tad kas tika uzrunāts kā problēmsituācija?
13th-Mar-2015 02:48 pm
mans kārtīgi acīmredzot atšķiras no citu kārtīgi
14th-Mar-2015 06:43 pm
Urrā pasaulē ir vēl kāds cilvēks, kam pārmet nekārtīgi par vietu, kas nupat pēc labākās sirdsapziņas sakārtota!
This page was loaded May 2nd 2024, 9:15 pm GMT.