Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Commenting To 

Bērnu izsekotāji.

crescendo (crescendo)
Sejgrāmata sākusi reklamēt bērnu-telefonu pulksteņa formātā - 'lai tavs bērns nekļūtu par kārtējo Hugo' (regio.lv/gps) Reverse image search gan atrod tieši to bildi aliexpresī par trešdaļu cenas + tā cena tak simkartes abonēšanu neiekļauj, ne?


Fikss meklējiens internetos... droši vien šitādam mazsaprātīgajam vecumam jēdzīgākais ir kaut kas šitāds http://lineable.net/product/lineable/ ar piestiprinātu vārdu un vecāku telefona numuru. Disposable, protams, videi nedraudzīgs un neprecīzs, un omg pēc gada jau jauns vajadzīgs. Bet.

Upd. Vēl alternatīva būtu ne gluži pazudušiem bērniem domātais, bet lineable principam līdzīgs - TrackR Paredzēts gan ne specifiski 'kur ir mans bērns', bet visādām situācijām un, šķiet, tehnoloģijas strādāšanai mazliet lielāka iespēja (tb, Rīgā vismaz šī lietotāji ir, lineable, baidos, ka nav). Šai tehnoloģijai būtiski tieši lai būtu citi lietotāji. Štruntam pašam nekādas GPS meklēšanas iespējas nav - tups bluetooth. Paļaujas uz to, ka gudrtelefonu lietotāji ar appu ir vairāki (kaut kur apkaimē), un tad aprēķina ticamāko atrašanās vietu. (+signalizē, kad izskrien no atļautās attāluma zonas + tā ir bļemba, uz kuras iegravēt infu, jautājums tik kā to bļembu pie bērna nekustīgi un pamanāmi piestiprināt (heh, nu tā pati 'pulksteņa' metode jau vien arī būs).

Comment Form 

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Apr 19. 2024, 3:23 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09