Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Commenting To 

Expanse. The series.

crescendo (crescendo)
http://klab.lv/users/crescendo/tag/expanse

Seriāls ir iznācis. Pirmās 4 sērijas noskatāmas, tālāk būs nākamgad.
Manā kontā gan pagaidām tikai pirmā.

Pirmie iespaidi? 'Ups, man angļu valoda ierūsējusi, grūti dialogiem izsekot, sameklējam subtitrus'?. Sameklējām subtitrus un uzzinājām, ka vaina nebija ierūsēšanā. Vienkārši viņi arī seriālā ir saglabājuši iespraudumus, teikumus ne-angļu-valodā. Uzraksts 'speaking in belter creole' uzlabo skatīšanās komfortu.

Protams, fantastiskais ievads uz ekrāna nav tik fantastiski pārcēlies. Nav arī pārceļams. T.i. pārcelt jau varētu, bet tā būtu standalone horror filma (nu, vai sērija tikai ar to, kas radītu nepatiesu iespaidu par seriāla noskaņu). Tā jau ir, ja ekrānā jārāda sanitizēts 'te ir visādi ķermeņu šķidrumi', tad tv ekrānā tiek izmantots koši zils, pat reklāmās, kur nu vēl scifi.

Holdens ir pārāk jauns. Ok, daļa te ir head-canon problēma, jo jau turpinājumus lasot bija disonanse starp pirmās grāmatas radīto priekšstatu un tālāk uzsvērto iespaidu, ko viņš atstāj uz apkārtējiem. Bet pat ar to visu - nu tāds Malkolms Reynolds, Hans Solo (4-6, ne 7 varianta ;)), katrā ziņā ne mazāk, ne (jauno filmu) Kirks. Ja awww muskuļi vēl varētu piedot, kā vizuālu uzsvaru 'nu jā, viņš no zemes', tad tas vecums, tas vecums.

Millers pagaidām izskatās vairāk pec neveiksmīga pickupera nevis noiriska detektīva - bet dosim laiku, varbūt tomēr tālāk būs vairāk.

Comment Form 

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Apr 25. 2024, 12:45 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09