Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Commenting To 

Kino.

crescendo (crescendo)
Beidzot izdarīju to, ko tā arī nesaņēmos izveikt ar beibi - aizgāju uz kino ar bērnu. Notestēju kas-tas-tāds māmiņseanss. (Prāta Vētras filma likās tīri labs testa objekts - 'noskatīties var, bet ja arī jāmūk prom/neko neredzu-nekas traks).

Vispār, māmiņseansi ir visnotaļ lietojama lieta, kā reiz ar šitādiem mazulīšiem, kas daļu filmas ēd, daļu guļ un daļu klusi skatās. Grūtāk gāja rāpotājiem nestaigātājiem - bet, protams, viens pamanījās nesmuki velties lejā pa zāles vidus trepēm, kā gan savādāk. Protams, ka filmas vidū puse klātesošo bērnu rīkoja raudāšanas kori. Protams, ka tieši virs galvas sēdošais bija neapmierināts ar atrašanos tur.

Bet tik un tā, pasākums likās tik foršs, ka jau pēc viena izmēģinājuma gribās par tradīciju pārvērst. Nākamnedēļ māmiņseansā - Bonds.
Esot kas līdzīgs arī multikino, bet tas nu reiz nekādi nav aizsniedzamības attālumā. Forumcinemas piedāvājumu pat neesmu pētījusi.


Beibei mazā (gan kripatiņu lielākā) vecumā bija pārtijs. Mazpuksei toties - re, kino.

*Nepirkt biļetes pirmajās divās rindās (tās tāds free-for-all) *Pirkt biļetes vienu vietu no vidus ejas (vai tieši pie vidus ejas) - ir kur kāju izstiept un uzlocīt. *īsti nezinu, vai pat vajag vēl kādu kompāniju līdz pašai filmai... bērns ir visa kompānija, ko vajag. Lūk, pa veikalu pastaigāt pēc filmas ar labi paēdušu bērnu - tur jā. (eh, kāpēc Alfā nav nevienas costa/coffee inn/cita ērta, nedaudz no burzmas noslēgta vieta, kur tikt pie Lielas Krūzes Kafijas un uz vietas arī izdzert. Doublecoffee gaidīšana ir par ilgu, Lāčiem un Lage iekārtojums ir nekāds, Narvesenā vienkārši nav kur sēdēt.

Tā kā.. droši vien mani nākamceturtdien varēs satikt tur.

Comment Form 

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Apr 20. 2024, 10:01 am GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09