Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Commenting To 

Kosmētika

crescendo (crescendo)
Neko daudz jau no kosmētikas ražotāju firmām es nejēdzu. Body shop klienta kartiņa uz mani iedarbojas gana efektīvi - ir šis un tas, ko tur iepērku regulāri, un tad jau pie viena vēl kaut ko pamēģinu. Ne tāpēc, ka uzskatu, ka tas nu ir labākais iespējamais, bet vienkārši - tā iesākts. Madara kaut kā nav sanācis pamēģināt (un tā kā pēdējo reiz, kad gribēju kaut ko biš pamēģināt, secināju, ka manai ādai paredzētā līnija ir ar rožūdeni, ar ko vairs eksperimentēt negribu, tad, nu jā, kārtējo reizi atlikās).

Bet, re, vakar krastmalas sky caurskrienot saskrējos ar konsultanti. Dzintaram jauna spa līnija esot. Neko daudz nerunāja, iespieda man rokās bukletiņu un testeri - ok, jauki, varbūt vērts pamēģināt. Izlasīju bukletiņā, ka jaunajai līnijai pat trīs dažādas smaržas - mango/melleņu, rozā greifrūtu un vēl kaut kāda trešā. Greifrūts izklausās labi, greifrūts man patīk, testeris ar kā reiz greifrūta trāpījies, ķermeņa krēms.
Šodien pēc dušas iesmērējos.

Atsvaidzinošs greifrūts?

Šausmas tās ir, ne greifrūts. Visu dienu jūtos kā pēc kaut kādas lipīgas piena karameles, un ne jau no tām foršajām ar jūras sāli utml. Piena sojas karameles. Piena produkta karameles. Veca. Ar mazliet greifrūta aromātu dziļi fonā.


Un tajā brīdī saņēmu atgādinājuma īsziņu, ka bodyshop šobrīd, zinieties, atlaides ķermeņa eļļām, krēmiem utml... Nē, uz veikalu nedošos, bet laikam tikai tāpēc, ka ķermeņa eļļas man patiesībā no Tiem Deviņiem Mēnešiem vēl pāri palikušas - tagad vairs reliģiozi nesmērējos tomēr.

Comment Form 

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Mar 28. 2024, 10:33 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09