Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Commenting To 

rakņājoties pa citu citu žurnāliem...

crescendo (crescendo)
Jautājums:
Tu labāk gribētu ja kāds Tev tuvs cilvēks nomirtu vai zaudētu abas kājas? (no viņa gribas nekas nav atkarīgs, viss jāizlemj tikai tev 30 sek laikā)


Atbilde:
Tā kā mans krusttēvs jau kādus 7 gadus sēzh invalīdu krēslā, es zinu kā šis cilvēks jūtas. Tie, kas atbildēja 'zaudētu kājas' domāja tikai par sevi, jo ir tik grūti zaudēt mīļu cilvēku, to es saprotu, bet ja šis cilvēks ir tik mīļš tad padomājiet kā jutīsies viņš pats, bez kājām.Ticiet man, viņš vēlēsies kaut labāk būtu miris. Skarbi, bet patiesība! :(


Interesanti, tieši kādēļ tā būtu skarba patiesība?

1) Ja jau runa ir par "man tuvu cilvēku" - tad loģiski, ka izvēlos to, kas egoistiskajai man tajā brīdī šķiet labāks. Un nevienu no man tuvajiem cilvēkiem es zaudēt nevēlos, pārāk trausla ir tā personīgā pasaule, kuru sev esmu radījusi. Tā kā... ja pirmā atbilde būtu "lai zaudē kājas" tāpēc, ka dzīvība - nu kā kaut ko tādu var izlemt cita vietā. Tad arī padomājot, par to, kā tiešām rīkotos - atbilde nemainās.
Ja es būtu ar mieru tik viegli no cilvēka atvadīties, tad tas nebūtu "tuvs". Bet par kājām - ne jau es šo cilvēku šajā situācijā apzināti noliku.

2) ir dažādi cilvēki. arī tādi, kas tīri labi samierināsies ar dzīvi bez kājām. Tak ar ko nevar samierināties.

Starp citu - ja jāizvēlas būtu par sevi... Tad nav tik vienkārši. Ja spētu aptvert situāciju un tās sekas - labāk izvēlētos nomirt. Bet es ļoti šaubos, vai tādā brīdī situācijas sekas spētu aptvert, un noteikti būtu pārbijusies līdz pēdējam.... Frāze "tev nebūs kāju" manās smadzenēs vienkārši nespētu ierakstīties.

Comment Form 

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Sep 21. 2024, 8:37 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09