Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Commenting To 

House M.D. vēlreiz.

crescendo (crescendo)
Sapņi ir labs filtrs.
Šonakt tie veselīgie. No vainas apziņas atbrīvojošie. Saprotamā veidā dienas sarunās uzpeldējošos divi un divi saskaitoši.


"House M.D." pievilcība ir ļoti vienkārša - intelekta supremācija (uh, kāds sasodīti pretīgi pārnests vārdiņš. Bet tas šoreiz tīšām, nekāds lokālāks atbilstoši skanošs prātā neienāca).

Solījums, ka prāts ir pārāks par slimībām, nāvi, taisnīgumu, smalkjūtību un manierēm.Dedukcija pār iejūtību. (Orģinālais CSI būtu tuvs otrais, lai gan tā stāstos intelekts reti uzvar taisnīgumu. Sabiedrībā funkcionēt nespējošais robots-Grišoms arī ir galvenais, kas pietrūkst Maiami versijai.)


Un nē, šo domu vakrdienas domu apritē nebūt neiesvieda saruna par to, kāpēc izlasīt "Ender's game" - lai gan tieši tas bija darbs, kas labu laiku atpakaļ pirmais paglaudīja to baļķī acī - nu to, ka saprāts uzvar tikai pasakās. Nē, doma maisījās pa prātu jau visu pēcpusdienu un vienkārši no visiem agrāk radītajiem "Endera" aprakstiem palīdzēja augšpusē ātrāk izbīdīt tieši šo.

Īstās vainīgās bija pārdomas par vēstuli par nepamanītu netaktiskumu - un vēlme norādīt, ka tas dēļ cilvēku dalīšanās intelektuāļos un empātos, vairumam spektrā neatrodoties tik tuvu galēji kreisajai pusei.
Dabā jau tomēr uzvar labā. Kreisā - tikai fikcijā.

Comment Form 

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Maijs 6. 2024, 1:26 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09