Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Replying To 

18.-Sep-2006 02:13 pm

Sociālisms kā reiz arī ir outsourcings. Tu regulāri maksā valstij regulāru summu, toties valsts sniedz pakalpojumus sabiedrībai, ne vienmēr naudas formā izsakāmus (teiksim - iespēja vispār tikt pie nekustamā īpašuma. drošība). Tie gluži vienkārši ir apsaimniekošanas izdevumi..

Datorspeciālista vai santehnikas apokopēja (nu santehniķis gan laikam nebūs īstais vārds, atzīstu) izsaukšana tikai tad, kad vispār nekas vairs nedarbojas nav outsourscings, tas ir tālredzības trūkums.
Outsourcing ir tad, ja tev nepieciešamā profesionalitātes līmeņa speciālists (kas vienkāršākā gadījumā būs tieši apkopējs, sarežģītākā - apkopēju darba organizēšanas speciālists) tev nav nepieciešams un vienu veselu slodzi, bet, teiksim 1/10.

Kapitālisms ir ļoti slikta ekonomiskā struktūra tādai sabiedrībai, kāda šobrīd ir Eiropā. Tas spēj darboties valstīs, kur sociālās spriedzes mazinātāja lomu veiksmīgi pilda spēcīgas tradīcijas un kur cieņa ir svarīgāka par naudu - islamiskās valstīs, vai, pavisam atšķirīgi - Japānā. Arī ASV tas vēl kaut cik strādā, gimenes kulta vai reliģijas vietā stājoties patriotismam, ko ASV augstā līmenī spēj uzturēt daudz lielākos mērogos un, pats galvenais, ilgstošāk, nekā to spēj jebkura no Eiropas valstīm. Cik ilgs bija patriotisma vilnis Latvijā, pēc ekonomiskās sistēmas maiņas - līdz trīs gadiem aizvelk?
Sociālisms nav ideāls, bet tas ir krietni labāks tai sabiedrībai, kas apdzīvo Baltijas jūras krastus.

Reply Form 

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Sep 21. 2024, 6:39 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09