Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Replying To 

1.-Aug-2006 04:05 pm
quite the same heree 8]
kaut ko arī štukojam. vīriets ir kristīts katolis, bet es - īsts letiņu pagāns, ne kristīts, ne ko :D

baznīcā nevaram, ja es nepieņemšu katoļticību. bet kas es par katoli? :/ ne es iešu tur pēc tam uz dievkalpojumiem vai grēksūdzēm, ne ko. mans svētais templis ir mana iekšējā pasaulīte, manas mājas, pašai sava personiskā reliģiskā pārliecība par to visu Debesu štelli. nāksies vien zagsā.

es arī domāju par krāsainu kāzu kleitu. metu acis uz tādi gaiši, maigi violetu, ceriņkrāsu. bet nav ne jausmas, kur tādu raut 8] man gan vēl krietns laiks priekšā, pirms varēsim uzrīkot ceremoniju ar tērpiem, viesiem, mielastiem un tradīcijām. mēs jauni, dumji, finansiāli tikai briestoši pagaidām. bet par vīru un sievu būt gribas, sareģistrēties ir ātri un vienkārši, bet nez cik gadus gaidīt, kad uzradīsies pāris tūkstoši kāzu svinībām un tikai tad oficiāli saliedēties, negribas. tā nu izdomājām, ka to "priekšnesumu" radiem rīkosim kā jubileju, kā afterparty pēc ilgāka laika.... 8]]

pašai jau šausmīgi gribētos to balli tagad kaut kad. bet esu mierā ar to, ka tas nav tik vienkārši, un svarīgākais jau ir tas laulāšanās fakts kā tāds :)

Apsveicu Tevi ar, Crescendo! :)

Reply Form 

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Jun 28. 2024, 1:38 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09