Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Jūzerpikčer. 

crescendo (crescendo)
Jūzerpiki tātad. Neinteresants raksts patiesībā. Bet, kad tik sen nav rakstīts, grūti sevi piespiest rakstīt kaut ko.


Nekādas īpašās sistēmas lietošanā man naf. Tie ir vairāk noskaņojuma indikatori, nekā kādas konkrētas tēmas apspriešana. Labi,
Protams, ir izņēmumi. - tehniskām lietām. - māja, mājīgums, virtuve - romantika - anime. -viens vai otrs, atkarībā no nopietnības pakāpes - vampīri, vardarbība, vardarbīga literatūra, nāve, anatomija, šausmu filmas.

Pie tam pie nenopietnības, bez zobainīša - vispār ir arī citi, kas bieži vien tiešām nozīmē 'tikai ākstos'. Pirmkārt jau . Bet arī , ,

Bet par to, kādu noskaņojumu kurš bildīc norāda... ehh, nu nav tur sistēmas. Tiešām nav, pēc izjūtām pielieku, kad atceros.
Kur radušies? Pa kaudzītēm. Pirmā kaudzīte saģenerējās reizē ar žurnāla radīšanu. Laika gaitā tai pielīmējās pirmais vampīriņš, virtuve un abas Jay no "Wonderful Days". Tad visa reizē saradās plastelīna sērija - izgriežot par derīgu šķietamo no vienas interesantas galerijas. Pēc tam - japāņu lellīte, zaķītis un lācītis. Ir pa kādai no LJ ikonu komūnām, ir pa kādai kaut kur izgrieztai, pārkrāsotai, ar šo vai to piezīmētu.

Comments 

1.-Feb-2007 08:43 pm
Šodien sašokējos - šī bildīte, kas pie raxta pievienota man vienmēr tikai un vienīgi artevi asociējas, tāpēc pamatīgi sabrīnījos, kad kbkn pavedienā i-cukkarpa ieraudzīju šo bildi. Izrādījās, ka kāds vienkārši to lieto, bet nu pārsteigums tik un tā sanāca.
This page was loaded Sep 21. 2024, 1:53 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09