Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Decembris 31., 2011 

2011.

crescendo (crescendo)
2011. sākās ar veiksmīgi Getvikā saķertās gripveidīgās kaites pārslimošanu (un cik labi, ka ģimenes ārsts beidzot tomēr bija atrasts) un labām ziņām par holesterīna cipara pieklājīgu uzlabošanos (protams, sapriecājoties tā, ka vairāk nemaz arī nav skatīts).
Drosmīgi pārciesta zobu epopeja (kuru gan arī vēl 2012 nāktos paturpināt) un tai sekojošas diskusijas par apdrošinātāju, vai viņi varētu beidzot saskaitīt tieši cik tad esmu pamanījusies pārtērēt.

Darba joprojām daudz. Kas, protams, ir labi. Cerētās pārmaiņas par spīti it kā veiksmīgām pārunām gan tā arī joprojām nav realizējušās. Un kas tālāk, to jau redzēsim.

Bet tā kopumā 2011. pagājis jauno māju zīmē. No meklēšanas pirmajā ceturksnī līdz līgumu saskaņošanai dažu mēnešu garumā, un tad jau iekārtojuma zīmēšanai, vannas mērīšanai, krāsu minēšanai, elektrības epopejai, grīdu meklēšanai, virtuves saskaņošanai, gandrīz līdz pat gada beigām. Ar veiksmīgām nejaušībām (virtuves galdi un lampas, tapetes), gan mazāk veiksmīgām (PTA piegādes ir jāpārbauda uzreiz saņemot). Un tam paralēli jumta mainīšanas sāga vecajā, klusajā dzīvesvietā. Jumts ta tika nomainīts pārsteidzoši ātri - bet vienmēr jau atradīsies kāds, kam tas nav bijis pa prātam.

Dzīvesvietas maiņas plānu dēļ arī kopīgo ceļojumu šogad mazāk - tik, cik nejauši izvēlētā virziena (ja jau atvaļinājums aprīlī, kur aprīlī eiropā sasildīties?) Portugāles brauciens. Valoda neuzbāzīga, saulīte ārpus siestas laika patīkami maiga, gatavo fantastiski garšīgi - un vispār jau sēžot uz terases ar pudeli vīna uz diviem neko daudz vairāk nevajag. Toties tagad zinam, ka vispār papaija un mango ir garšīgi. Ka apelsīni mums te veikalos laikam reizēm no apstādījumu kokiem nonāk. Ka dzīvi var tvert vienkāršāk ( ja upe pilna zivju, koki pilni saldu augļu, ziemas siltas un vīns lēts). Nu un padzīvošanās Pērnavā pa brīžiem - lai gan tā vairāk kā izbraukšana uz Liepāju iznāk.

Brīžiem īslaicīga Londona darbam - un tagad, jau ceturto gadu tur reizēm esot, beidzot vairs ne tikai skatīšanās uz mūziklu plakātiem, bet arī Wicked un Les Miserables. Un tieši Londonā vienai esot patīkamais secinājums, ka patiesībā virtuvē spēju tikt galā tīri labi, ja vien nav jābaidās vēl kādam gatavošanas procesu vai rezultātu atrādīt un ar to pašu rezultātu pabarot.

Battlestart Galactica. Hotel Babylon (bet joprojām ne Babylon 5). Austrāliešu My Kitchen Rules. Outsourced. True blood, House, Eureka kārtējā Game of Thrones pirmā. Leverage, Watehouse 13, Gadget show, Mythbusters ar kreiso aci. Broadwalk empire un Mad man tikai daļēji.

Vorkosiganu sāga. Farseers/Tawny man (Liveships in progress) Ice&Fire pārlasīts/izlasīts. Noteikti vēl kaut kas piemirsts. Small Death in Lisbon, Millenium, kaut kas no Body Farm. Savukārt populārzinātnisko statistikas grāmatu nosaukumus pat atcerēties nevaru - lai gan labas un interesantas, protams.

Mass Effect 2, Dragon Age 2, Heroes of Migh&Magic 6 un pavisam mazliet Eve.
This page was loaded Sep 21. 2024, 12:44 am GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09