Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Februāris 13., 2011 

Epilatori.

crescendo (crescendo)
Īstā pirmsvalentīndienas izklaide - ķermeņkopšanas gadžetu apskatu šķirstīšana un izvēlēšanās - patiesībā jau vienkārši pastkastītē iemēsta euronics atlaižu papīrīša ierosināta - 're, re, tikai padsmit lati viens maksā, drīkst es sev nopirkšu pamēģināt vai es tādu aparātu vispār varu paciest - ņem, jā, bet nu varbūt tad uzreiz kaut ko nopietnāku - ja jau, tad jau, arī sāpēs varbūt mazāk'.

Apskatu ko lasīt nemaz tik daudz jau beigu beigās arī nav. Philips un Braun, ne pārāk liels skaits modeļu katram. Censties izprast noteikumus nav vērts, philips gadījumā arī sērijas numuriem īsti nekādas nozīmes nav.
Bet nu īsumā... Zem cuta, jo tik īsi laikam nav) )

Par spīti kaķa ziņkārībai, vīrietis uzstājīgi pieteicās būt par pirmo testa subjektu. Trīs īsu un ar pieklājīgu Au! pavadītus mēģinājumus vēlāk varēju savākt jauno zaļo draugu un mēģināt pati.
Ja nu vēl kāda šaubās un baidās un cer kaut kādu tuvinājumu no mana apraksta uzminēt - no vienas puses - ja ticam manai ģimenei, man sāpju slieksnies esot tik zems, ka zemāk nemaz nevar, tā kā ja es varu paciest nebļaujot, tad cilvēks normālais pat nejutīs, ka tur bija kaut kam sāpīgam jābūt. No otras - ar auksto vasku eksperimentējusi esmu, un ar to problēma pavisam nebija sāpīgums (ja seko instrukcijai, protams) bet gan ķēpīgums un ļoti, ļoti ilgais laiks lai tiktu pie rezultātā -plaukstās vienlaicīgi nevar sasildīt diži lielu strēmeļu laukmu.

Ja pirmās pārdesmit sekundes atceras par ādas nostiepšanu un ieslēdz tikai, kad jau piespiests ādai cieši klāt - ne sliktāk, kā sausa skūšanās ar neasu skuvekli, arī bez kādas īpašās rūpīgās ādas piespiešanas. Un atsķirībā no neasa skuvekļa, trešo, ceturto un piekto reizi braucot pāri tai pašai vietai, jūtamas vispār tikai masāžas bumbiņas, nevis aizvien vairāk un vairāk saskrāpēta āda. To trešo, ceturto un piekto reizi vajag, nav efektivitāte tā, kas skuveklim. Nekāda tur satīna gluduma, par spīti 40 'īpaši tuvajām' pincetēm. Un vēl - āda pēc izraustīšanas kādu brīdi ir sarkana, kas gan it kā būtu gaidāms.

Bet nu - ja baidies, vai epilators tiešām ir tik briesmīgs - manām kājām laikam nav. Ar visu ģimenes viedokli par ekstra sāpelīgumu.
This page was loaded Sep 21. 2024, 12:35 am GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09