Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Februāris 28., 2007 

Gripa.

crescendo (crescendo)
Tfu, tfu, tfu, vēl viena remantadīna ripiņa rīklē, burbuļojošs C vitamīns kumelīšu tējas un arktiskās kafijas vietā.

Lasot medicīnas enciklopēdiju varot salasīt visu, izņemot ūdeni celī un, ja paveicas, grūtniecību.

Lasot cibu un klausoties kolēģu klačas toties priecīgi secināt, ka visi gripas simptomi jau šogad veiksmīgi pārciesti. Neraža, ka ne vienā slimošanas piegājienā.

Tiem, kas sev joprojām cenšas iestāstīt, ka ķiploki pret šo ligu palīdz, bet Ievas ģeniālo ieteikumu - kaklā pakarinātu kinderolas trauciņu ar rīvētu ķiploku pildījumu un caurumiņiem sānos aromāta izplatīšanai - tomēr nevēlas izmantot (un nav arī vērts. Cilvēki ir pietiekami slinki, lai pat tad, kad esi ar šādu ieroci bruņojies, tev līkumu metot tomēr neietu tik tālu, lai viņu klepus šļakatas tevi neskartu. Bet kā reiz nēsātāja nostādīšana nepieskaramā lomā ir vienīgais mehānisms, ar kuru šis fenomenālais amulets tiešām spētu no gripas pasargāt) - e kur viens mēģinājums bez maz labākajās Spektra tradīcijās aprakstīt, kā pareizi ražojami baltmaizes ķiplokgrauzdiņi. Receptes autors gan Spektru gandrīz ar garantiju nav lasījis - bet nu ir, ir tam aprakstam kaut kur līdzīga pievilcība. Mīlestība pret ķiplokmaizēm nav lasītbaudas priekšnosacījums.

Vectētiņi pret laika ceļotājiem. Un otrādi.

crescendo (crescendo)
Kā daiļdarbs - varbūt arī bez literārajiem vipendrasiem, bet kaut kas jau man tajā svi kā pašsaprotamu prezentējošajā 'matter of fact' pieejā patīk.
Ja disbelīfu uz brīdi suspendē lasītājs pats, lasot šo te nevis kā daiļliteratūru, bet gan kā bloga pukstienu / kā raksteli tehnoloģiju žurnālā?
Pēdējās divas rindkopas (ē, rindkopa un teikums?) tomēr ir elītas.


Lore Sjöberg
Time Travelers: Lay Off Grandpas


You know what's getting really tedious? All these time travelers. It seems like two weeks don't go by without some jerk with a time belt and a bad attitude blinking into my living room and trying to zap me into molecules, usually right in the middle of House. Some of them are members of something called "The Chrono-Police," some are plucky adventurers from the 30th century, and one of them was a crazy scientist/inventor from 2035 who tried to brain me with a bust of President Clinton-Bush.
teksta kopija nākotnei )
saite uz orģinālu.
Starp citu, pie orģināla - komentāriņš par "Hitlers bija laika ceļotājs no nākotnes" arī ir tīri jauks. Neviens laika ceļotāju stāsta bez variācijām par fīreru!
This page was loaded Sep 21. 2024, 11:45 am GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09