Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Maijs 19., 2006 

Quote of the day. Christians vs Atheists

crescendo (crescendo)
Konteksts, lai cik dīvaini neliktos - komentāri par to filmu, ar Tomu Henku galvenajā lomā, par kuru tik n nelāgi viens zināms kardināls esot izteicies.

To all those that say Christianity is so bad...Athiests seem worse

Nazism..hmm 6 million jews..this is not counting the number of mentally retarded, Slavs, Gays, Gypsies, and Soviet POWs.um oh and not the amount they killed fighting the war..so lets see lets tack on a modest number of those groups on top of the jews say 10 million +...brings us to 16 million. Now lets see how many did Stalin kill and the Soviet Union in General murder...."With this understood, the Soviet Union appears the greatest megamurderer of all, apparently killing near 61,000,000 people. Stalin himself is responsible for almost 43,000,000 of these. Most of the deaths, perhaps around 39,000,000 are due to lethal forced labor in gulag and transit thereto" um thats what?....

77,000,000 so far and we have not even gotten to Mao's China yet...roughly 27 million brings us to......104,000,000 now lets tack on Pol Pot...2 million

ok I wont add up anymore murders by athiests....tis leaves us with

106,000,000 people murderd....last I checked the population of the GLOBE was not that BIG during Christianities hay day of persecution

You know I'm pretty sure those unncessary deaths had to do with politics not Atheism.

ever considered the fact that the same may be true for violence done by religious people?

*Pat ja atmetam nacistu pieminēšanu, kas ateistu uzskatījumā patiesībā iederas ne vairāk, kā protestanti - raganu dedzinātāji. *Kareivīgie ateisti man tiešām ir vēl nesimpātiskāki par kareivīgiem kristiešiem - viņiem pat attaisnojuma lāga nekāda nav uzbāzties citiem ar savu pārliecību.

Krusti

crescendo (crescendo)
Vai tiešām vakar krogā mainoties ar reliģiska satura grāmatām, ar izteiksmīgiem burtiem senslāvu, ivrita un gotu šriftā un krustiem uz divu vākiem būtu pamanījušies jauniņo oficianti sabaidīt tā, ka vispirms viņai šķita, ka pēdējā pienākušā biedra pasūtījums vēl top, un pēc tam - ka tāds nekad nav bijis?

Kas to lai zina.

Kaut kādā ziņā pats fakts, ka šīs grāmatas uz kādu laiku nonākušas manā lietošanā, man liek justies dīvaini. Nē, nu vajadzēt jau vajadzēja tikai vienu, un galvenais, ka krusts virsū - grūti pateikt, cik labi pa gabalu tie izteiksmīgie burti būs redzami (jo, atvainojiet, bet lasīt ivritu es nespēju. Un patiesībā arī mana vācu un krievu izruna ir pietiekami atbaidoša, lai pat nerunātu par to, ka senslāvu nav krievu, gotu šriftā iespiestā varbūt arī nav vācu, un trešā varbūt arī nav ivrits)

Toties uzšķirot izskatās... well.. reliģiski?
And that's precisely the point.

Bet tā nu sanāca, ka ir trīs.
Ak jā, jautājumu par krustiem arī atrisināts.

Heroes V. Still waiting.

crescendo (crescendo)
Gaidu, nepacietīgi gaidu ziņu no pasta, ka mani 4 diski, grāmatiņa un kas nu tur vēl komplektā piederās jau godīgi gaida tuvākajā pasta nodaļā.

Starp citu, spēle ļoti labi izskatās uz televizora. Cipariņus nevar salasīt un klaviatūra mums tik tālu nesniedzas... bet gandrīz viss jau ar peli notiek, a pele tik tālu sniedzas.

Jāpaskatās, kā tur ar scenārijiem, kas būtu piemērotas 'daudz spēlētāju pie viena datora"....

Meanwhile: vai kāds, no tiem kas jau pirātisko versiju spēlē ir ticis galā ar otro kampaņu

Muzeju dienas.

crescendo (crescendo)
Mēs iesim, ja nebūsim neglābjami ielipuši mājās.


Rekomendācijas, kur noteikti vērts aiziet?

Bija doma par Brīvdabas muzeju, bet tur divatā vien negribejās... Bija doma par kino muzeju, tikai precīza atrašanās vieta jānoskaidro.
This page was loaded Sep 21. 2024, 1:45 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09