Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Novembris 10., 2005 

MSpaintā var zīmēt.

crescendo (crescendo)
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Labi, ķēpāties. Bet var.


Ak dies, kā man pietrūkst pagājušā gada perioda, kad varēju dienām ilgi vienkārši sēdēt pie Photoshopa un zīmēt, meditējot par to, kur vēl kaut ko vajadzētu piezīmēt. Vai fotogrāfijas retušēt, ik pa brīdim nododoties izklaidēm salīdzinot kā "pēc" sāk kļūt skatāmāks un skatāmāks par "pirms"...

Tas, kā man patiesi pietrūkst pēc mūsu nosacītās pāriešanas uz linuxu - normālā ātrumā strādājošs Photoshops.
Jā, photoshopu var palaist - bet delay time pēc katras darbības tālu pārsniedz paciešamās robežas.

Jā, ir Gimps. Bet tas neļauj man strādāt ar abām rokām, iegrimstot pašā zīmēšanas procesā, aizmirstot pārējo. Jā, droši vien daļu no shortcutiem var pārprogrammēt. Droši vien ar laiku var pat pierast, ka labais peles tausts vairs nemaz nedara to, ko līdz šim. Bet kā pie tā pierast, ja Gimpa lietošana nespēj sniegt to baudu, kas tā aizrauj Photoshopā? (vai beidzot tikt pie planšetes. 636, varbūt tomēr atsākat ar Genius sadarboties? Tad, no jauna izveidojot darbības rutīnu varētu arī pie Gimpa pierast... ja planšete ar Ubuntu sapratīsies that is).



Protams, var restartēties uz windowzi... var jā...

Paranoiķa piezīmes.

crescendo (crescendo)
Kāds pavisam nopietni vēlas man kaitēt.
No rīta atcerējos ielikt ausīs auskarus - tādi iekarami, metāla detaļas apsūbējuši dzeltenā krāsā, nēsāju tos, šķiet kopš pavasara. Mīļi auskari.

Pēc pāris stundām kreisā auss sāka sūrstēt – nu ko, bija no rīta ausij kaut kas vainas, krevelīte auskara ejai priekšā - izņēmu auskarus, noliku uz galda, lai ausis atpūšas.

Pēc brīža paskatījos spogulī – man uz vaiga un kakla pēkšņi parādījušies koši sarkani svilstoši plankumi. Nu jā, arī kamolu rīklē mazais paranojālais dēmoniņš uz mana pleca tūlīt pierakstīja pie pārējās simptomu buķetes.

Pagāja vēl laiks, pirms pamanīju, ka vainīgajam auskaram āķītis no dzeltena kļuvis par spoži sarkanu varu.
Nevis vienkārši nolupusi krāsa – nē, krāsu mainījis gan āķītis, gan uz paša āķīša uzvērtā dekoratīvā spirālīte un lodīte - to diametrs nepieļauj izbīdīšanu cauri ausij.(un nē, visas tās cauri ausij izbīdīt nav iespējams.

Alerģija pret varu? Bet kā krāsa pamanījusies pazust tik pilnīgi un vienmērīgi? Lieki piebilst, otrs auskars kā bijis dzeltens tā arī palicis tāds.
This page was loaded Sep 21. 2024, 3:46 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09