smadzeņu darbības blakusprodukts
majorāns, timiāns 
5th-Jun-2014 09:20 pm
ko darīt ar rabarberiem?

pagājšreiz vārīju rabarberu greipfrūtu debesmannā, līdz atjēdzos, ka nav takš mannas. Sanāca dzēriens.

pamētājaties ar idejām, kolēģi!
Comments 
5th-Jun-2014 09:24 pm
tā ka man ir žāvētājs- taisīju sukādes, apēdās 3 dienās gan:)
taisīšu vēl
5th-Jun-2014 09:25 pm
vnk sametu saldētavā, lai ziemā var raberberu rausi cept
5th-Jun-2014 09:26 pm
moš tā jādara, jo motivācija izlietot objektus ir, lai pa laivošanas laiku neaiziet bojā

st.c. ķirbis sanāca?
5th-Jun-2014 09:28 pm
kaut ko beigās sataisīju gan
6th-Jun-2014 12:37 am
ja saldētava nav liela, bet ir vēsums/pagrabs, tad šamie visai labi stāv arī burkās ar ūdeni. t.i. nomizo, sagriež, saber burkās, pārlej ar tīru ūdeni (es novāru un atdzesēju, bet bērnībā kaimiņmeitenes lēja no krāna), uzliek vāku un pagraba plauktā iekšā.

+ varu ieteikt rabarberu čatniju. manliekas, ka man kaut kur zem taga "ēst" vai "ņamma" bija, ja interesē es varu izrakt.
6th-Jun-2014 09:49 am
paldies, šos sastrādāju keksiņos, bet tūlīt jau būs nākošā porcija. Čatniju varētu pamēģināt.
12th-Jun-2014 02:09 pm
Aaaa, tikko tik atcerējos, ka solīju recepti - klab.lv/users/inese_tk/472400.html
5th-Jun-2014 09:29 pm
ja mēdz ēst desertus var iekompotēt ziemas vakariem
5th-Jun-2014 09:30 pm
tas ir grūti?
5th-Jun-2014 09:35 pm
nē, sagriež, saber burkā, aplej ar verdošu cukura sīrupu un nopasterizē. ja grib smukāku krāsu var piemest kādu zemeni. teorētiski var arī pasterizācijas vietā sasegt karstu ar spilveniem, lai izkarsējas.
5th-Jun-2014 09:41 pm
es reiz dažas porcijas sablenderēju un maisiņos saliku saldētavā, ziemā bija brokastu pārslu zapte
5th-Jun-2014 09:54 pm
arī izskatāms varianc
6th-Jun-2014 08:57 am
rabarberu-apelsīnu ievārījums ir otrais pasaulē garšīgākais! un par sasaldēšanu un pēcāk raušiem arī ļoti laba ideja. pēc tam drīkst arī vārīt kompotos vai ķīseļos (vai, ja garšo, saldajā klimpu zupā) rudenī un ziemā baigais kaifs ēst tādus ēdienus
6th-Jun-2014 09:50 am
interesanti, ka visi iesaka kaut ko, kur tie rabarberi jālieto vēlāk. Nevis tur kūkas vai ķīseļus uzreiz
6th-Jun-2014 07:38 pm
es domāju, ka ķīseļi un kūkas tev jau apnikuši, ka tu meklē eksotiku. to ievārījumu jau arī var uzreiz. un vēl nenormāli garšīga ir rabarberu klipmu zupa
This page was loaded Apr 25th 2024, 6:46 am GMT.