Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Replying To 

20.-Sep-2005 05:33 pm
Shinra Jenovu uzskatīja par "ancient" un izmantoja, lai radītu labākus kareivjus. Vēlāk viņi savu kļūdu saprata, bet tas jau bija pēc Sefirota - viņi atrada īstos ancient pēctečus. (dzīvo ta viņi tik pat ilgi kā cilvēki. Atšķirībā no Jenovas-kloniem (par ko sauc jebkuru, kam Jenovas šūnas injicētas). To, ka Jenova ir kas vairāk par iekonservētu fosīliju viņi principā nesaprata nekad. Zināja par Reunion, zināja par visādiem interesantiem efektiem - bet ne par to, ka Jenovai vēl eksistē kaut kāda apziņa un spēks.
Pat filmā Rufus uzskata, ka tā ir "tikai galva".

Sefirots savukārt to, kas patiesībā ir Jenova uzzināja jau pēc peldes reaktorā... ne nu ka fakts, ka Jenova ir nevis "ancient" bet megakruts pagātnes spēks, kas spēj iznīcināt visu planētu īpaši mainīja viņa paša plānus. Cilvēks ta viņš nav jebkurā gadījumā.



Jenova ieradās uz zemes pirms 2000 gadiem vai nu kopā ar meteoru, vai arī ieradās un to izsauca pēc tam. Neviens nezin no kurienes. Meteors pirms 2000 gadiem tiešām nokrita, izveidojot Ziemeļu Krāteri (filmas sākumā. tas nebija vulkāns). Zemi neiznīcināja tikai pateicoties tai cilvēkveidīgajai rasei, "ancients". Viņi zemi izglāba, bet pēc tam starp viņiem strauji izplatījās slimība (kas piedevām saprātu atņēma) un gandrīz visi arī nomira. Atlikušie dzīvoja tālāk, retumis radīja pēcnācējus utt. Aerisa un viņas māte bija pēdējās.

Sefirots summonēja Meteoru ar melno matēriju, kuru spēja kontrolēt pateicoties spēkam, ko deva "Reunion" -tb Jenova. Meteors ir ne tikai liels klucis, kas ietriecas zemē (it kā ar to vien nepietiktu), tas ir destruktīvā enerģija kā tāda - tā satur Meteoru kopā, tā sāk iznīcināt planētu pirms vēl meteors vispār ir nokritis.

A tas par to sauli... drīzāk skaidrojams pavisam citādāk. Kā jau kārtīgai spēlei, beigās jāsakauj "boss" - šajā vispirms 'Bizarre Sefphiroth' - Jenovas un Sefirota simbiots. pēc tam "Safer Sephiroth" vai kas tamlīdzīgs - Sefirots, kuru nes 6 spārni, bet labās rokas vietā - septītais. Un tā saules ietrikšana planētā izklausās pēc viena no speciālajiem uzbrukumiem - Supernova, ja nekļūdos. Jā, tas tiešām bija tieši tik pārspīlēts.


Starp citu, viens no Bahamut summona variācijām nebija īpaši labāks.... Mega pūķis, kas no aptuveni Jupītera orbītas izpūš staru, kas uzspridzina zemes orbītā esošu planētu. (paradoksāli, bet tas pat nav VISstiprākais spēlētājam pieejamais uzbrukums)

Reply Form 

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Sep 21. 2024, 8:32 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09