Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Replying To 

20.-Sep-2005 09:48 am

Es shkjiet izspeeleeju 50+ stundaas (tur pie savegame raadaas blakus laiks) - nereekjinot visas "ups, njemam atpakalj". No otras puses, visnotalj chiitojoties (jo skraidiit apkaart pa pasauli, dauziit monstrus lai tikai pietiekami augstu paceltu status, nebija ne mazaakaas veeleeshanaas). Tev jau vairs speeleet nebuus tik interesanti, viss jau saspoilots.

Shinra ir megakorporaacija labaakajaa kiberpanka stilaa. Vinji kontrolee armiju un vieniigo leeto energjijas avotu, ko shii pasaule izmanto.(leetaaku par naftu un akmenjogleem, lai gan principaa vispaar tai pasaulee ir arii taa. Tikai kopš mako enerģijas atkāšanas līdz pat Midgaras reaktoru bojāejai to neizmantoja).
Vinji veic visas valsts funkcijas - nodroshina praktiski visas darbavietas, kaadas tikai eksistee, pilniibaa finansee visu zinaatnes attiistiibu, nodrošina cilvēkus ar dzīvesvietām, ceļ pilsētas, attīsta transporta infrastruktūru utt utjp. Pēdējo neatkarīgo valsti satrieca karā vairāk kā 5 gadus pirms spēles sākuma, tad pakļāva pilnīgi visu planētu. Valstu nav, ir tikai Shinra korporācija.

Shinra ir uzcēlusi reaktorus, kas no planētas izsūc mako/lifestream. Ap reaktoriem nekas neaug - tāpēc zaļie ekstrēmisti uzskata Shinru par slikto un nodarbojas ar reaktoru spridzināšanu (ā, procesā mēs iznīcinām mazturīgo civiliedzīvotāju mājas un neskaitāmas dzīvības? pofig, planēta taču svarīgāka.) Tie lūk ir spēles "labie" - zaļie teroristi Tifa un Barets (nēģeris ar protēzi-automātu). Klods bija salīgts algotnis.

Tālāk par Sefirotu... Shinras galvenais zinātnieks pētīja Jenovu, injicēja tās šūnas embrijam, ko piedevām pakļāva milzīgai mako radiācijas devai un kuru iznēsāja viņa sieva. Uzaudzināja Sefirotu Shinra korporācija (jelkādus vecākus viņš nezināja vispār) par izcilu kareivi un ģenerāli.
Citāts no spēles: Jūs esat dzirdējuši stāstus, par to cik neiespējami varens ir Sefirots? Nu re, tās visas ir muļķības, patiesībā viņš ir vēl desmit reizes varenāks.

Visi zēni grib iestāties armijā, lai kļūtu kā Sefirots, visas meitenes par viņu sapņo. Nācijas varonis vienvārdsakot.
Viņš noslēpumaini "pazuda" 5 gadus pirms spēles sākuma. Kas notika patiesībā tiek risināts visu spēli. Katrā ziņā rezultātā atklājās, ka viņš ir vēl varenāks, nekā visi domāja - pat pēc fiziskās nāves viņa griba turpina dzīvot, un pamanās atdzīvināt arī ķermeni. Saskaitot FF7 spēli un filmu, Sefirots ir ticis nogalināts vismaz piecas reizes. Kā saproti, efekta tam nav.

Neilgi pēc spēles sākuma, Sefirots sāk spokoties... manifestēties... sauc to kā gribi. Izzaga Jenovas galvu no Shinras torņa, kur tā tad glabājās. (Sefirots Jenovu uzskatīja par savu māti. Tie trīs baltmatainie, kā pamanīji - arī. )

Jenova šūnām ir tieksme apvienoties - Reunion. Jenovas šūnu injicēšana visiem elites kareivjiem pie viena bija arī eksperiments, lai redzētu, vai tiešām tie visi saskries pie Jenovas/nespēs atstāt Shinru kurai ir Jenova- kaut kas tamlīdzīgs. Eksperiments neizdevās, tieši zādzības dēļ. Un pēc tam jau nodalīt efektu, ko radīja "Reunion tieksme" un ko - vienkārši Sefirota prāta kontrole pār visiem šūnu nēsātājiem jau vairs nebija iespējams.

Tajā kastītē bija tieši tā pati Jenovas galva (jo palika pēc spēles beigām, acīmredzot, tajā krāterī, kur Sefirota ķermeņa augšējā puse gadus piecus atdusējās). Zaļais šķidrums... grūti pateikt kas tieši - konservācija? Jenovas zaļās asinis? Mako-lifestream? Nezinu.
Tagad Jenovas šūnas Lifestream ir iznēsājusi visur - planēta pret to cīnās, radot to star-scar-syndrome vai geostygma, vai kā nu kurš tulkojums to nodēvē.. Kadādžs&co grib noorganizēt vēl vienu Reunion, lai ļautu Jenovai piepildīt viņas plānus (iznīcināt planētu).
Sefirots ir labākais, iespaidīgākais, ko Dženovas šūnām jebkad izdevies radīt - tāpēc arī Kadādžs "Reunion" rezultātā kļūst par Sefirotu. Bet Sefirots, kura gars (ne ķermenis) jau pirms 7 gadiem ir kļuvis nemirstīgs, vienkārši izmantoja izdevību palietot ķermeni, kas izskatās tieši kā viņējais un pret šādu palietošanu nebūt neiebilst. Klods arī varētu kļūst par Sefirotu, ja gribētu.

Reply Form 

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Sep 21. 2024, 8:27 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09