Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Replying To 

14.-Sep-2005 09:39 pm
you' re welcome. Sephiroth is my secret obsession.

Or not that secret really.

Meitene rozaa - Aerisa. Vinja pieder pie senaas rases, kas pirms 2k gadiem dziivoja, kad Jenova ieradaas... Senie jenovu nenogalinaaja, bet ieslodziija pazemee - padariija nekaitiigu taa teikt... Bet procesaa, gandriiz visi gaaja bojaa.Vinji no cilveekiem atshkjiras tikai ar speeju saklausiit planeetu (un dabu un senchu balsis utt). Kloda love-interest, meiteniite-pukju tirgotaaja (pukjes audzeeja bazniicaa, kur vinja arii speeles beigaas, shkjiet, spokojaas), kura jaaglaabj no ljaunajiem kareivju verveetaajiem (un zinaatniekiem, kas vinju ar sarkano runaajosho suni gribeeja sapaarot. divas izmirstoshas rases turpinaat, redziet).

Aerisa senajaa templii (filmaa Kadaadzhs tur spredikjoja), luudzaas/mediteeja lai izsauktu Holy speeku, kas aptureetu Meteoru (jaa, nosaukumi ir visai tieshi...) Un tiko Klods savu pazudusho Aerisu bija atradis, no debesiim nolaidaas Sephiroths un Aerisu noduura. (Klods joprojaam nespeej sev to piedot) Vinju apglabaaja tajaa pashaa uudenii, kuru Kadaadzhs iebrienot padariija melnu.

Bet puisis ar loku - Zaks bija Kloda draugs un Aerisas draugs pirms vinja satika Klodu. Neizpluustot siikumos - Klods un Zaks kopaa beega no sliktajiem, Zaku noshaava, Klodam izdevaas izdziivot (tas notiek veel pirms speeles, speelee tikai flashbacku veidaa).
Zinaajmu apstaaklju deelj Klodam bija psihes probleemas, vinjsh sev piedeeveeja Zaka biograafiju, un pats arii noticeeja, ka tas tieshaam ir bijis vinjsh. (taapeec filmaa " wanna-be ex-Soldier. Soldier bija armijas elitaaraa dalja, kuraa Klods nekad nebija). Tas saruuseejushais zobens bija vinja, un Klods to kaut kad ir aiznesis un nolicis tajaa vietaa, kur Zaks nomira.

Reply Form 

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Sep 21. 2024, 7:52 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09