Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Replying To 

15.-Dec-2017 11:47 am
>Ja The Force Awakens ir A New Hope rīmeiks

Ir, un ļoti.

>The Last Jedi ir Empire Strikes Back rīmeiks?

To, ko paņem (un dažus elementus pārņem), pārsvarā pārvērš pavisam citādāk. Ir pāris elementi no New Hope un Return of the Jedi, kas ir pārņemti tiešāk.

>Sirmais sensejs uz attālās planētas,

Tas bija jau TFA.
Un neizbēgami, TLJ sākas ar kadru, ar ko beidzās TFA - sirmu senseju uz attālas planētas. Godīgi sakot, to ainu skatoites bija sajūta, ka divi autori ir spēlējuši to bērnības spēli, kur viens iesāk zīmējumu, un otram tas ir jāturpina, vēlams, pilnīgi ne tā, kā paredzēts, bet lai tas kopā izskatītos saderīgi.


>kas triecientempā skolo jauno padavānu, ja

Ok, tu uzprasījies. Mēģinot spoilot minimāli:
(7.sērijas spoileris) : Lūks jau damācija māsas dēlu, un tas beidzās lieliski.
8. sērija parāda, ka viss bija VĒL sliktāk.
Pa lielam, kopš tā laika Lūka attieksme pret būšanu par skolotāju ir NEVER AGAIN.

Vājuma brīdi (lai novērstu, ka uzmācīgais padavāns mēģina mācīties pats un procesā kaitināt vietējos ar dabas un arhitektūras pieminekļu destrukciju ) viņš atzīst, ka skolotāju viņai vajag un ASAP, pirms viņa kādu nopietni savaino. Vājuma brīdī pat piekrīt biš pamācīt - bet nu ar pāris minūtēm pietiek, lai atcerētos, ka ir Ļoti Labs Iemesls, kāpēc viņš nekad vairs negrib ar skološanu nodarboties.

Kas nozīmē, ka padavānam atliek tikai viena alternatīva.


> Dziļas pārdomas par Spēku, ja
Filma ir show, don't tell, filozofija vairāk par mantojumu, pagātni un mītiem, nevis spēku. Spēks vienkārši ir, neatkarīgi no džedajiem, sithiem utml.

Reja apraksta, kā viņa redz spēku (ko pavada vizuāla katra vārda demonsrācija) - "Living things. Light. And beneath it Dark and Decay, from what new Life is born". Un ir jau reklāmās bijušais 'Darkness rises and Light to meet it" - bet nu tas arī viss.


> Krutākā sērija triloģijā

True Fani (ieskaitot galveno aktieri) apgalvo, ka šī filma ir sliktāka par prīkvelu triloģiju, sabojā visu bērnību un viss ir slikti.

Es teiktu, potenciāli pilnīgi jauns sākums zvaigžņu kariem, atstājot ep7 kā pēdējo veco SW sēriju (vai kā fiksu jauno SW prīkvelu, kas iedod backstory jaunajiem varoņiem, Rogue One stilā - ja kādam gribās zināt, kas notika agrāk).

Jā, gan jau JJ visu sabojās ar trešo daļu. Bet arī tad šī vairs nebūs krutākā filma triloģijā, jo vienkārši neiederēsies kopējā stāstā. It's different.

Reply Form 

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Apr 25. 2024, 5:13 am GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09