Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Replying To 

3.-Apr-2017 09:45 am
Jūs ko, meitenei pēc dažām nedēļām būs pusotrs gads, protams, ka viņa spēj pārkāpt pāri redelei :D

Viņa aizvakar nodemonstrēja, cik smuki māk kāju pārmest pāri gala redelei un ar rokām pievilkties (kas ir vēl dažus cm augstāka par sāun redeli). Nezinu, kāds tieši viņai bija plāns tālāk, vai tikai battement praktizēja, vai ko nopietnāku.

Drīzāk 'kāpēc tik nesen noņēmāt' - nu tāpēc, ka pēc pirmā piegājiena pēc piecu dienu ikvakara asaru festivāla padevos un atdevu redeli atpakaļ, cerot, ka 'tikai sarunājam, ka pāri nekāpsi, labi?' - bija kaut kāds tikšķis uz vajadzību pēc sienām visapkārt, lai varētu palaisties miegā. Jā, bezatbildīgie vecāki, bet nu nekas slikts nenotika, phew?

Šis bija otrais piegājiens, jo izskatījās, ka grib, meitene sāk gribēt patstāvību - tagad arī aizgāja labāk. Pārsvarā, ne katru nakti, protams. (un 'lielā meitene pārvācās uz savu istabu' savā laikā realizējās tā, ka viņa vakaros izkāpa no gultiņas, paņēma spilvenu un gāja gulēt jebkur citur, tikai ne vecāku istabā - mazā gultiņa blakus vecāku gultai bija pieejama, vienkārši nebija interesanta. Nekāds sleep training.)


Reply Form 

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Maijs 2. 2024, 3:13 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09