Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Replying To 

11.-Jul-2016 01:05 pm
Amizanti, fikss google saka, ka tev ir taisnība, Jā, aizķepina un jā, rada.

Tējas koka eļļu antiperspiranta vietā lieto kā reiz tāpēc, ka tai ir savelkošas īpašības - daudz vājākas nekā alumīnija sāļiem, bet ir.

Un tējas koks dara kaut ko interesantu ar estrogēniem. Jautrais efekts šim ir stāsts par trīs puisīšiem, kuru māmiņas viņus cītīgi zieda ar lavandas/tējas koka eļļu un kam sāka augt krūtis (pārtraucot eļļu lietošanu, efekts ar laiku pazuda - https://www.nih.gov/news-events/news-releases/lavender-tea-tree-oils-may-cause-breast-growth-boys tāds respektējamāks avots šim stāstam, es, protams, noīsinu un pārspīlēju).

Mazāk jautrā daļa ir tas, ka krūts vēzis parasti (80% no visiem gadījumiem) ir estrogēn atkarīgs - jo vairāk estrogēna, jo labāk krabis jūtas un naskāk aug. Un tējas koks liek organismam ražot vairāk estrogēna. Droši vien ne tik daudz, cik Čanninga Tatuma* filmu skatīšanās, bet zin kā, tomēr, drusciņ.

*Atruna - es viņu tik Jupiter Rising redzēju un tiešām nesaprotu, what's the big deal. Bet laikam Magic Mike jānoskatās lai saprastu. Nu, vai arī ne mans tips.

Reply Form 

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Jun 27. 2024, 6:08 am GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09