Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Replying To 

19.-Maijs-2016 11:27 am
Nē, es nelasu internetus tikai, lai atrastu lietas, par ko uzvilkties. Bet ir lietas, kas mani lēnām uzvelk un šis posts ir tvaika nolaišana. Uzmācīgo un neproduktīvo domu izlikšana uz papīra, lai smadzenēm pazustu attaisnojums turpināt tās virpināt. Tā kā šis teksts ir ļoti produktīvs tā mērķim.



Šķiet, zinu, kurš no apgalvojumu rindas uztrauca. Ja konkrēto frāzi es redzētu tikai tādos postos, kā tas nesenais tavējais, tā vispār šeit nenonāktu - tu jau to nelieto kā reliģiozu aksiomu, kas nepieprasa tuvāku apsvēršanu. Dziļi atvainojos, ja sajuties aizskarta. Tiešām.

Tavu cibu es lasu kā reiz tāpēc, ka raksti vairāk par visādiem jautājumiem par To Tēmu un linko uz sōršiem un es arī par to interesējos un man ir interesanti palasīt, ko par to raksta citi. Un - pamanīt, kur manos priekšstatos par pasauli ir ieslēpušies 'šis ir pašsaprotami' viedokļi , kas ne tikai tādi nav, bet pat varbūt pat ir nepatiesi.

Tev tā ir viena no core tēmām.

Asinis uzsitošie ir tie, kas tādu apgalvojumu piemin garāmejot, kā pašsaprotamu, nemaz uz attiecīgajām tēmām tuvāk neskatoties, jo 'kas tad tur ko domāt, viss ir visiem zināms un pārprasīt 'vai tiešām? kāpēc?' ir muļķīgi'. T.i. tieši pretējais tam, ko dari Tu :) (Lai gan visādi citādi arī to frāžu kaitinošajos kontekstos autori ir inteliģenti cilvēki, kuru tekstus ir interesanti lasīt/ar kuriem ir interesanti sarunāties vai kā minimums ir kāda cita kopīga aktuāla interese - tik jāpatur prātā attiecīgos jautājumus neskart.)


Reply Form 

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Maijs 23. 2024, 8:38 am GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09