Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Replying To 

31.-Aug-2015 09:10 am
Jā, tā pati, un pārsvarā kategoriski tiek aizliegts lietot jebkādu metodē neiekļautus medikamentus (pie dažiem gadījumiem pat tiek uzsvērts, ka pēc ķīmijterapijas šī metode vairs nav derīga). - t.i. te mēs nerunājam par 'dārzeņus ēst ir labi, labs uzturs ir lieliska atbalstošā terapija smagas slimības ārstēšanas laikā.

Ļoti populāra 'pareizi dzīvojošo' lokos - tajos, kas 'ēd tīri', regulāri sporto, pievērš uzmanību pārtikas sastāvam, izvairās no vakcīnām utml. Metodei ir brīnišķīgi role-models. Īsi sakot... ir šarlatāni, uz ko pavelkas tantiņas, un ir šarlatāni, uz ko pavelkas izglītoti, nodrošināti jauni cilvēki, kam rūp viņu veselība. Šis ir no otrajiem, tieši tāpēc tāds ļaunums.

https://www.facebook.com/ksenija.andrijanova/posts/881478708600574:0

Principā, štrunts, ka kāds latviskajā interneta vidē Gērsonu popularizē - ne pirmais, ne pēdējais, ir mums savi anti-vaxeri, ir mums savi 'dabiskās higiēnas', 'badošanās brīnuma', 'sārmainās diētas', 'bezglutēna diētas' utml fani. Jā, tas saduļķo ūdeņus, bet nu... štrunts. (protams, tur ir patiesības graudi. Kurus vispār inkorporē arī tradiconālā medicīna.)

Šausmas slēpjas tajā, ka uz ko tādu ir pavilcies cilvēks ar leģitīmu mediķa diplomu.
T.i. vairāk kā desmitgade, kas pavadīta mācoties par mediķi NAV iemācījusi, kāpēc zinātniskā metode ir svarīga. Un cilvēks ir ticis pie diploma par spīti tam, ka zinātnisko metodi uzskata par muļķībām.
Jomā, kur diendienā jāstrādā ar ļoti emocionāli trausliem, viegli iespaidojamiem cilvēkiem, kas ķersies pie katra salmiņa. Cilvēki, kas būtu jāizglīto un jāaizsargā no šarlatānu solījumiem, nevis jāiegrūž vēl ciešāk viņu apmkampienos.

pie viņa diendienā griestos ļoti emocionāli trausli un ievainojami cilvēki.



Tāpat jau cibā sūdzās, ka LV onkoloģijā jāsaskaras ar speciālistiem, kas liek apdomāt, ko tādu dzīvē esat nepareizi darījuši, ka šitā liga uzkritusi (jo vēzis tak ir 'nepareizas dzīvošanas, nepareizu domu' slimība), kādas krāsas bantīti siet ap roku pirms operācijas umtl. Tas viss tajā ierobežotajā saskarsmes laikā ar pacientu, kad nav laika iedziļināties katra pacienta specifikā, kad nav laika katru pacientu atbalstīt un izskaidrot, kas ar viņu notiek un kas notiks tālāk, kad nav laika pamanīt sīkumus, kas norādītu, ka konkrētajam pacientam varbūt nepieciešama pavisam cita terapija, vai nepieciešami labojumi esošajai. Laikā, kad cilvēkiem joprojām var būt jāgaida mēnešiem, lai līdz onkologam vispār tiktu.


Tas ir briesmīgi.

https://www.facebook.com/ksenija.andrijanova/posts/881478708600574:0 ja gribi paskatīties.
Tai pašā fīdā ir iecitēts arī sviestiņa posts, par ko uzjautrinājās vairāki skeptiskie cibiņi gan FB gan cibā.

Reply Form 

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Jun 26. 2024, 3:22 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09