Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Replying To 

9.-Aug-2013 01:20 pm
Izlasīju te visu diskusiju. Piekrītu tam, ja dēļ šīs situācijas tiktu slēgts portāls, tad 100% vajadzētu uzrasties vecākiem, kas liek slēgt visas tās skolas, kurās ir mācījušies bērni, kuri vienaudžu izsmiekla dēļ darījuši sev galu.

Nav svarīga "platforma", svarīgi ir tās lietotāji.

Bet te mēs nonākam pie cita, lieliska risinājuma: stājoties jebkādā skolā, reģistrējoties portālā, un piesakoties pulciņos, ir 100% nepieciešams uzrādīt administrācijai psihiatra atzinumu, ka cilvēks ir vesels, nav hiperaktīvs, nav rupjš, nav agresīvs. + Tam, ir nepieciešami 5 cilvēku paraksti, kas to var apliecināt. Un tikai tad tiek atļauts iestāties "veselo bērnu" skolā, piereģistrēties jebkurā portālā, izveidot e-pastu utt. (Ne tikai bērniem, tas attiecas arī uz pieaugušajiem. Palasot komentārus cibā un tvnet es saprotu, kur radušies tie slimie bērni, kas radīja situāciju Jelgavā un portālos un citās vidēs.)

Un tad neviens neuzdrošinātos kliegt, ka internets ir sātana izdomājums, ka programmēšana izglābj no pašnāvības utt. Tad atbildīgie būtu: psihiatrs un 5 galvotāji /kā saprotams, pāridarītājus un to vecākus jau tāpat neviens nevainotu./

Nu gan izplūdu :)

Reply Form 

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Maijs 26. 2024, 6:22 am GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09