Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Replying To 

9.-Jul-2013 04:09 pm
Vēl es batātes tadžinā lieku, kopā ar kartupeļiem parastajiem, burkāniem un puķkāpostiem (+garšvielas un aprikozes. Ja ir gaļēdāja noskaņojums, tad vēl vistas gaļa.). Pieņemu, ka jebkādā citā sautējumā, kur liek kartupeļus, var likt arī batātes -veinkārši mīksts paliek ātrāk.

Labi der piedevās, ja gatavo kaut kādus otros ēdienus ar tradicionāli 'saldajām garšvielām ( nu tur - kardamons, kanēlis, medus utml) . Vēl, der kā piedeva, ja uz šķīvja ir kaut kas izteiksmīgi ass (ar skābumu, ar sarkanajiem pipariem) - ir kur mēli nomierināt un asumiņu padzēst.

Pliks batātes biezenis (vai, nedo dies, ar kaut kādu balto/brūno gaļas izstrādājumu mērci) man negaršo - pliekans un tas saldenums ātri apnīk, savukārt pareizo citrona daudzumu lai izbalansētu ir pagrūti notrāpīt. Tāpēc, ja par garšu neesi pārliecināta - silti iesaku, sākumā vienkārši piejauc vienu batāti parastajam kartupeļu sautējumam.

Bet nu nekas tāds baigi īpašs jau tajā batātē nav - vienkārši, mazliet savādāka garšas nianse, mazliet citi vitamīni.

Reply Form 

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Dec 2. 2024, 4:23 am GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09