Nomizo, sagriež klucīšos, izvāra, nokāš, sastampā biezenī ar pienu+mazliet muskatu +mazliet citrona sulu. Kā biezeni parasto, tikai batātes izvārās ātrāk. Parasti vienkārši pieliekam batāti parastajam biezenim (man tā labāk garšo), bet šai dienā laikam sanāca batātes vien.
Ja ir mikrovilnis, tad vārīšanas procesu veic tajā, sanāk vēl ātrāk, bet man mikroviļņa nav tāpēc tehnoloģisko procesu neatceros - vai bija ar ūdeni, bez ūdens, ar plēvi pāri, vēl kaut kas.
Parasti vienkārši pieliekam batāti parastajam biezenim (man tā labāk garšo), bet šai dienā laikam sanāca batātes vien.
Ja ir mikrovilnis, tad vārīšanas procesu veic tajā, sanāk vēl ātrāk, bet man mikroviļņa nav tāpēc tehnoloģisko procesu neatceros - vai bija ar ūdeni, bez ūdens, ar plēvi pāri, vēl kaut kas.