Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Replying To 

2.-Jan-2013 11:11 am

'Normāls uztura plāns, kas sastāv no viskaut kā, kas baisi garšo' arī ir vislabākais iespējamais variants :) Patiesībā, kaut kādā ziņā tas arī ir mērķis - pāraudzināt sevi, lai 'normāls uztura plāns' un 'viskautkas, kas baigi garšo (un pie kā nav pārāk liels slinkums tikt)' maksimāli sakristu :)

Ar piebildi - tas ir vislabākais normālai ikdienai, vispārējai veselības stāvokļa uzlabošanai un tamlīdzīgām lietām BET ar tādu pieeju vien nepietiek, lai risinātu 'jātiek galā no pēdējos 10 gadus staipīta tauku kažociņa, kas veido x% ķermeņa masas'. Mums tomēr izejas stāvoklis maaaaazliet atšķiras.

Uzsvars šeit pat ne uz konkrēto kg vai % skaitu, bet tieši svara krišanos kā primāro mērķi. No tā savukārt izriet, ka skaties kā gribi, bet ir jāuzkrāj apmēram 7700 kalorijas-iekšā-pret-kalorijām-ārā deficīts katram tauku kilogramam. Noskaidro, cik kalorijas dienā reāli spēj ietaupīt vidēji 2 nedēļu griezumā ( jo spēja badoties dažas dienas no vietas nav rādītājs), izdali 7700 ar to, pareizi ar kg skaitu, atceries par tādu brīnumu kā ar taukiem nesaistītās ķermeņa kopmasas izmaiņas (literatūra runā par apmēram 2kg, bet var būt arī krietni vairāk), un te arī ir atbilde uz to kāpēc tas ir lēni un kāpēc tur ir tik daudz statistikas trokšņa.

Protams, kādam tīri aiz sagadīšanās pārplānojot uzturu uz vidusjūras var izdoties panākt arī būtisku dienišķo uzņemto kcal skaita kritumu pie kcal skaita pat nepiedomājot - bet tas nav garantēts efekts pats par sevi.

Cits, ka indivīdiem ar izcili briesmīgi iepriekšējo uztura plānu pārslēdzoties uz vidusjūras (vai līdzīgu) var izdoties beidzot tikt vaļā no banālas tūskas - instant apkārtmēra centimetru zudums, sejas paskata uzlabojiens un sajūsminātas ziņas par dikti daudz kilogramiem dikti īsā laikā. Tas ir forši, bet tie nav tauki.

Man vēl tagad uzrakstīt, ka 'tas absolūti fantastiskais mirklis pēc sporta, kad yess, izskaties un jūties kā vēlies' ir vienkārši nu.. endorfīni? :) Jā, tas ir forši, un es ļoti gribētu, lai man ar apziņu, ka 'atceries taču, cik pēc tam forši vienmēr jūties' pietiktu izvelties no gultas arī miega deficīta un ieilguša (fiziskā) slinkuma periodos...
Ekh. Pieeja pasākumam ar kalkulatoru un literatūras blāķi sabojā daudz ko no tā tīrā, neviltotā prieka par Brīnumu. Pie tam, ne tā, ka ļoti palīdz pret nepamatotu sevis šaustīšanu, kad Brīnums Negrib Parādīties :)

Reply Form 

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Sep 21. 2024, 12:30 am GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09