Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Replying To 

2.-Jul-2012 07:49 pm
Ar PIGS tieši nesavīsies - bet pašķir atpakaļ, tieši kā publiski sākās Grieķijas problēmas un tieši kāpēc neviens tās nepamanīja ātrāk, bet pamanīja tad, kad pamanīja. Tur varētu līst ārā citas sekas laika gaitā. Arī PIGS jau ne tā ka ļoti kādu šeit interesē...

Redz, tas mans viedoklis vairāk ir - šī skandāla atspoguļojuma trūkums pats par sevi nav problēma. Bet tas ir simptoms nopietnai sistēmiskai problēmai. Būtu saprotams, ja ziņa būtu, vienkārši ar maz komentāriem un nekādu popularitāti - tomēr sarežģīta, konkrētās pagaidām nosauktās no iesaistītajām bankām šeit nedarbojas (lai gan, lūk, tas, ka Moody reitingi tām pašām bankām pazemināti (vēl pirms šī visa) - tas tika ziņots.). Bet ja šādi procesi netiek atspoguļoti vispār... tas nav labi. Tas šo to liecina par sabiedrības, teiksim tā, finansiālā analfabētisma līmeni.

Kopumā, pat ja vienojamies, ka -jā, mūsu lasītāji šobrīd ir ļoti neizglītoti ekonomikas un finanšu jautājumos - bet kam tad, ja ne presei mēģināt to labot? Neizglītota pilsoniskā sabiedrība ir ļoti nejēdzīga pilsoniskā sabiedrība.

Un nejēdzīgu pilsonisko sabiedrību ir daudz vieglāk manipulēt ar klaji melīgiem pimrsvēlēšnu solījumiem. Tas mazina gan iedzīvotāju gan amatpersonu atbildības izjūtu un rezultātā padara dzīvi nedaudz draņķīgāku mums visiem. Sīkums, bet nepatīkami.

Reply Form 

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Jul 2. 2024, 6:57 am GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09