Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Replying To 

10.-Dec-2010 09:32 pm
Nē, Raihman uzvarēja, jo viņš vienkārši apnika, un tiesneši vispār ir stulbi un neko nesaprot un neka dar nevienu valodu ārpus dzimtās angļu nav saskārušies.

Galotnes kabināšana un rakstības maiņa ir ļoti arbitrārs 'gramatikas' noteikums. Jo īpaši, ja tas tiek darīts tik mehāniski, kā to darām mēs.
Jā, valoda, kurai zināmu īpatnību dēļ principā ir nepieciešami locījumi, lai tā vispār būtu saprotama. Tai pašā laikā šai valodai nav nekādu problēmu teikumos inkorporēt neatšifrētus saīsinājumus (ASV, CIP, FIB - tikai daži piemēri) un preču zīmes (rakstam taču Microsoft nevis Maikrosofts. Peogeot nevis Pežots).

Un attiecībā uz identītāti...Viena lieta ir daiļliteratūra, ikdiena un sadzīve. Un cita - valsts oficiāli apliecinātā identitāte.
Btw, par identitāti - un kā tev mūsu normatīvā attieksme, ka tiem, kam divi vārdi iedoti uzskatāms, ka ir viens un dubultais? Nevis cilvēks ir Jānis un cilvēks ir ar otro vārdu Toms, bet cilvēks ir ar vārdu Jānis Toms (un pie Latvijas Jāņu skaita nemaz nepieskaitāms). Arī takš 'gramatika'.

Reply Form 

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Sep 21. 2024, 8:17 am GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09